Kevin Williamson puhuu 3. kaudesta Assignment X:lle
Kirjoitti: | 10. helmikuu, 2012 | artikkelit, haastattelut, season 3 |

Sarjan luoja Kevin Williamson puhui Assignment X:n kanssa tämän hetkisistä tapahtumista ja siitä kuinka pitkään sarjan odotetaan jatkuvan. Lue lisää myös alkuperäisestä haastattelusta. Assignment X

Q: Olemme nyt tavanneet Klausin perheen, isän Mikaelin (Sebastian Roche) – joka herätettiin henkiin, mutta on taas kuollut – ja äidin Estherin (Alice Evans)…
A: Emme nähneet myös takaumia, joissa olemme nähneet koko perheen ja mytologiaa perheeseen liittyen, miten heistä tuli vampyyreja, heidän heikkouksiaan, heidän vahvuuksiaan. Olemme nähneet jo sen, joten siirrymme seuraavaan vaiheeseen.

Q: Mitä voit paljastaa?
A: Tarina, josta olen puhunut ja josta olen melko innoissani usokkaa tai älkää on Alarickin. Alaric on yksi henkilöistä, jotka olivat sivulla alkukauden, kun keskityimme Jeremyyn ja hänen noita/aave-tyttöystäviinsä ja nyt olemme saaneet sen tarinan päätökseen, ja jatkamme todella hyvään tarinaan Alarickille ja hänen asemaansa neuvostossa ja miten hän tulee olemaan tekemisissä alkuperäisen perheen kanssa. Alaric saa itseasiassa ison roolin, kun tuomme mukaan Maredithin. Hän on yksi hahmoista, joka on kirjoissa ja jota olemme hieman muuttaneet, mutta nyt meillä on hän ja hän saa Alarickin mielen pois Jennasta ja hän on myös yksi perustajaperheen jäsenistä, joten heidän dynamiikkansa on todella kiinnostava.

Q: Kerroit tietäväsi mihin kaikki suuntaa. Kuinka monta kautta luuliset TVD:n vaativan, jotta päästäisiin siihen pisteeseen?
A: Saisimme homman kasaan kuudessa kaudessa.

Q: Onko teillä suunnitelmia nopeuttaa sitä tarvittaessa?
A: Kyllä. Meillä ei ole ongelmia muuttaa tempoa. Muutamme jos niin tarvitsee.

Q: Samaan tyyliin, voisitteko venyttää sitä pidemmälle kuin tähän mennessä on suunniteltu?
A: Voimme venyttää sitä ilman ongelmia, mutta tiedämme että jos pelin olisi päätyttävä 6 kauden jälkeen niin, se onnistuisi. Mutta voisimme myös jatkaa.

Näillä näkymin sarjaa olisi siis suunnitteilla 6 kautta, mutta suunnitelmathan voivat muuttua. Tämä ei siis ole kiveen hakattua tietoa, vaan alkuperäinen suunnitelma sen suhteen miten sarjan tapahtumia ja juonikuvioita on jo hahmoteltu..

Kommentit pois päältä artikkelissa Kevin Williamson puhuu 3. kaudesta Assignment X:lle

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland