Kesäkuulumisia: Nina Dobrev
Kirjoitti: | 19. heinäkuu, 2013 | näyttelijät |

The Vampire Diaries-sarjan tähdet ovat palanneet lomiltaan takaisin sorvin ääreen kuvaamaan lokakuussa alkavaa 5. kautta. Mutta mitä tähtösemme tekivätkään kuvaustauon aikana? Ensimmäisenä kerromme Elenaa ja Katherinea näyttelevän Nina Dobrevin kesäkuulumiset huhtikuussa loppuneiden 4. kauden kuvausten jälkeen.


10 kuukauden kuvausten jälkeen loma alkoi vihdoin ja Nina lähti lomailemaan Miamiin ystäviensä kanssa. Tämän jälkeen tähti pyörähti mm. The Great Gatsby-elokuvan ensi-illassa New Yorkissa ja Rachel Rayn showssa.


Toukokuun alussa media uutisoi Nina ja Ianin erosta 3 vuoden yhdessäolon jälkeen, joka varmistui todeksi parin viikon pähkäilyn jälkeen. Huhutaan, että ero johtui parin erilaista tulevaisuuden toiveista. Nina useamman vuoden vanhempi Ian olisi kuulemma jo valmis asettumaan aloilleen ja harkitsemaan lapsia ja avioliittoa, kun taas vain 24-vuotias Nina haluaa tällä hetkellä keskittyä uraansa.

Ero ei kuitenkaan Ninan tahtia pysäyttänyt, vaikka tähti lähteiden mukaan vaikuttikin apealta. Lähteet kertovat kuitenkin parin pysyvän edelleen ystävinä ja puhuvan puhelimessa lähes päivittäin. Toivokaamme, että suosikkiparimme ero ei myöskään vaikuta sarjassa Elenan ja Damonin dynamiikkaan.


Lomailun lomassa Nina oli mm. Cosmopolitanin ja Penshoppen kuvattavana. Töitäkin Nina ehti kuvastauon aikana tehdä.

Ninalla on rooli Foxin komediassa ”Let’s Be Cops”, jonka kuvauksiin Nina liittyi toukokuun lopussa Atlantassa. Kuvaukset kestivät Ninan osalta kesä-heinäkuun vaihteeseen asti. Elokuvassa Nina näyttelee Damon Wayans Jr.:n hahmon romanttista kiinnostusta (?). Elokuva julkaistaan vuonna 2014, varsinaista ensi-iltapäivämäärää ei ole vielä tiedossa.

Kesän aikana Nina ehti myös lomailemaan mm. Hawaijilla ja Thaimaassa, ennen kuin Vampyyripäiväkirjojen kuvaukset alkoivat taas heinäkuussa. Lisää Ninan kesäkuvia ja kuulumisia voit käydä katselemassa vaikkapa Ninan twitter- tai Whosay-profiilista. Monihan varmasti tietää, että Nina on melko aktiivinen sosiaalisten medioiden käyttäjä, joten kesältäkin kuvia löytyy kymmeniä.

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa Kesäkuulumisia: Nina Dobrev

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland