Kendrick Sampson ja Olga Fonda palkattu 5. kaudelle
Kirjoitti: | 17. heinäkuu, 2013 | näyttelijät, season 5 |

Osa vanhoista hahmoistamme suuntaa The Orignalsin pariin, joten tilaa on runsaasti uusille hahmoille. Ensimmäiset uudet tulokkaat 5. kaudella ovat Kendrick Sampson ja Olga Fonda, jotka saamme tavata heti kauden ensimmäisessä jaksossa.

Venäläissyntyinen Olga Fonda näyttelee Nadiaa, mystistä eurooppalaista kaunotarta, joka seuraa Rebekahia ja Mattia, kun he palaavat lomaltaan takaisin Mystic Fallsiin. TV Line kertoo hahmosta näin:
”Nadia liittoutuu kenen tahansa kanssa – ja käyttää mitä taktiikkaa tahansa – edistääkseen omia mystisiä aikeitaan. Tunteiden kameleonttian hän voi muuttuu jääkylmästä flirttailevaksi aina, kun se sopii hänen suunnitelmiinsa. Hänen yksinäinen tehtävänsä on kuitenkin verottanut hänen ihmisyyttään ja hän huomaa olevansa hukassa, kun joutuu aitoihin ihmiskontakteihin.”

Huhutaan, että hahmolla on jokin yhteys Katherineen, villeimmät huhut veikkaavat Nadian olevan Katherinen tytär, josta tämä luopui ollessaan vielä ihminen. Tulevaisuus kuitenkin näyttää onko huhuissa mitään perää.

Olga Fonda on tehnyt lukuisia pieniä rooleja televisiossa ja hänet on voinut nähdä sivurooleissa mm. sarjoissa Ruma Betty, Muodon vuoksi, Ensisilmäyksellä ja Nikita. Lisäksi hänet nähtiin mm. elokuvassa Real Steel.


Kendrick Sampsonin hahmo Jesse on opiskelija, johon Elena ja Caroline tutustuvat Whitmoren Collegessa, ja johon Caroline iskee silmänsä. Väitetään kuitenkin, että Jesse ei ole kovinkaan suuri torahammasväestön fani. Miksi näin, se varmasti selviää pian.

Sampson ei vielä kovinkaan suuri valkokankaiden tähti. Hänet on saattanut kuitenkin nähdä vilaukselta mm. tv-sarjoissa CSI, Päivien viemää tai Kampus Creek.

Kommentit pois päältä artikkelissa Kendrick Sampson ja Olga Fonda palkattu 5. kaudelle

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland