Kat Graham video ja haastattelu
Kirjoitti: | 31. heinäkuu, 2014 | haastattelut, näyttelijät, videot |

Kat Graham on Foster Grandin uusi kasvo ja Glamour pääsi juttelemaan tähden kanssa hieman tämän tyylistä. Mukana myös video Foster Grandin kuvauksista.

Glamour: Puhutaan hieman tyylistäsi. Olet kuin lahja, jonka voi avata uudelleen ja uudelleen. Sinulla on hauskaa! Monet tytöt pukeutuvat aina samaan…
Kat: En minä! Pidän hauskaa, koska haluan pukeutua itseäni varten. Luojan kiitos minulla on mahtava stylisti, koska pukeudun löysään t-paitaan ja lenkkareihin, jos minusta tuntuu siltä. Koska olen ”tälläinen minä olen”, mutta voit olla oma itsesi olematta sellainen koko aikaa.

G: Hauskaa tietää, sillä halusin kysyä sinulta tyylistäsi, kun näyttelet Bonnieta Vampyyripäiväkirjoissa, olet muusikko-Kat ja olet Kat oikeassa elämssä. Miten tyylisi muuttuu näiden kolmen välillä?
Kat: Vaikeinta ihmiselle joka tekee molempia – ja minä olen äärimmäisen vakavasti näyttelijä ja pidän itseäni vakavasti muusikkona ja artistina – on oppia, että saa olla muuntautuva. Viime vuosien aikana on ollut paljon tyttöjä, joita tuen innoissani, kuten Rita Ora ja Rihanna, jotka voivat pitää iltapukua yhtenä päivä ja seuraavan läpinäkyvää verkkopaitaa. Rakastan sitä, koska sellainen olen. Näen vihdoin, että maailma alkaa hyväksyä sen.

G: Huomaatko koskaan miettiväsi, että ”Tämä on niin Bonnien tyylinen asu”?
Kat: Bonnien tyyli on todella tärkeä minulla, koska se on varattu hahmolle. Jos alkaisin käyttää niitä vaatteita, alkaisin käyttäytyä kuten hän, koska viimeisen kuuden vuoden ajan se on ollut rutiinia. En usko, että edes huomaisin sitä. Olen tällä hetkellä todella ihastunut boho chic tyyliin, mutta Pharrellin tavalla (naurua). Isoja hattuja, napitettuja paitoja…

Voit lukea lisää Katin tyylistä alkuperäisestä haastattelusta Glamourin sivulla.

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa Kat Graham video ja haastattelu

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland