Kat Graham TV Linen haastattelussa, sekä kuvia kuvauksista
Kirjoitti: | 12. tammikuu, 2012 | artikkelit, haastattelut, jaksot, kuvat, näyttelijät, season 3 |Kat Graham oli hiljattain TV Linen haastattelussa ja keskustelun alla oli paljon mielenkiintoisia asioita, kuten Bonnie, Carolinen ja Elenan ystävyys, Jeremy, Klaus ja arkut, Bonnien äiti, sekä paljon paljon muuta. Tässä muutama kysymys mielenkiintoisesta haastattelusta, jonka voitte käydä lukemassa TV Linen alkuperäisestä haastattelusta.

TVLINE: Tällä viikolla on Carolinen syntymäpäivät. Miten jengi juhlii suurta päivää?
A: Odottamattomalla tavalla. Ja syntymäpäivien paikka ja tapahtumat ovat myös yllätys, joiden en tiedä vielä paljatuneen. Se ei ole normaali syntymäpäivä.

TVLINE: Mitä Bonnie tulee tekemään arkku-uniensa kanssa tulevissa jaksoissa?
A: Jos hänestä tuntuu, että jokin auttaa kaikkia kaugissa tai Elenaa ja heidän elämäänsä, Bonnie tekee sen. Kun hän ymmärtää mitä ne tarkoittavat, hän menee ja yrittää selvittää mysteerin.

TVLINE: Jos Bonnie joutuu mukaan arkkujuttuun, tarkoittaako se, että tulossa on otinen yhteenotto Klausin kanssa? Viimeisin oli melko pelottava.
A: Bonnie joutuu kohtaamaan hänet. Tulette näkemään enemmän kohtauksia Bonnien ja Klausin välillä ja tapaa, jolla Bonnie joutuu Klausin kanssa tekemisiin, muttei ehkä sillä tavalla kun uskotte. Bonnien motiivi on saada hänet tapetuksi. Jos Bonnie on normaalilla Bonnie-moodilla, niin kaiken pitäisi olla kunnossa. Jos hän on heikentynyt jonkin takia, siitä voi seurata hulluha aikoja Bonnielle.

TVLINE: Millainen Jamie on?
A: Näemme hänet jaksossa 312. Se on mielenkiintoista miten hänet tuodaan mukaan, koska emme jakson aikana tiedä onko hän hyvä vai paha.

The Insiderilla on myös mielenkiintoisia behind-the-scenes kuvia tulevasta Carolinen synttärijaksosta Our Town. Käy siis katsomassa kuvat sieltä.

Kommentit pois päältä artikkelissa Kat Graham TV Linen haastattelussa, sekä kuvia kuvauksista

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland