Kat Graham puhuu Bonniesta, Jeremystä ja tulevasta kuolemasta
Kirjoitti: | 25. tammikuu, 2013 | artikkelit, haastattelut, jaksot, näyttelijät, season 4 |


Kat Graham on antanut useita haastatteluja ennen tämän viikon jaksoa ja paljastaakin jotain tulevasta. Haastattelut saattavat paljastaa hieman tulevasta, joten lukeminen omalla vastuulla. Tässä pätkiä kustakin haastattelusta.

EW

Me kaikki olemma varmasti vaistonneet, että Jeremyllä on vielä tunteita Bonnieta kohtaan, kun selvisi että hänen halunsa tappaa Elena väheni, kun hän ajatteli entistä tyttöystäväänsä. ”Ihmiset ovat kysyneet minulta suhteen uudelleenlämpiämisestä ja palaamisesta, mutta minusta on hassua, että kun luen käsikirjoituksia ja katson jaksoja, minusta ei tunnu, että tunteet olisivat koskaan hävinneet minnekään. Ne ovat ehkä pistetty sivuun hetkeksi, mutta luulen, että Bonniella on aina syvää rakkautta Jeremyä kohtaan ja samoin Jeremyllä Bonnieta kohtaan.” Graham sanoo. ”He eivät ehkä muhinoi, eikä heillä ole intiimejä fyysisiä kohtauksia, mutta mielestäni se on syvää rakkautta, joka vaikuttaa heidän kaikkiin päätöksiinsä. Se on sellaista rakkautta, jossa tiedät, että asioiden pitäisi luultavasti mennä näin, mutta koska rakastat tätä henkilöä, päädyt käyttämään oikoteitä. Tulette näkemään paljon asioita, jolloin – heidän välisensä suhteen ja rakkauden takia – päätökset, joiden pitäisi olla helppoja, eivät olekaan sitä.”

TV Guide

Vampyyripäiväkirjojen fanit, valmistautukaa merkittävään kuolemaan.
”Merkittäviä kuolemia on tulossa, varsinkin yksi,” Kat Graham kertoo TVGuide.comille. ”Se on yksi uskomattomimmista käsikirjoituksista, jonka olen lukenut; itkin oikeasti lukiessani sitä!”
Tiedämme, että yliluonnollisessa sarjassa kuolema on väistämätön, eikä aina niin merkittävä, mutta Graham kertoo, että tämä on. ”Se on oikeastaan yksi merkittävimmistä kuolemista sarjan alusta saakka,” Graham sanoo. ”Se muuttaa sarjan luonteen; se muuttaa hahmojen suunnan; se muuttaa dynamiikkaa; se muuttaa kaiken.”

The Hollywood Life

Olen aina huolissani Bonniesta. Pitäisikö minun huolestua lisää?
Kyllä vain. En tiedä kuinka paljon kiihkeämmäksi tämä kausi voi muuttua; kuvaamme jo jaksoa 17 ja tilanteet käyvät todella kuumina. Sydämeni hakkaa ja ajattelen ”Mihin he tätä hahmoa oikein vievät? Tämä on muuttumassa hulluksi.” Olisin siis todellakin huolissani Bonniesta ja pitäisin häntä silmällä.

LIsäksi hänen isänsä palasi. Miten se mutkistaa asioita?
Bonnie on ollut vapaa tekemään mitä haluaa, koska hänen vanhempansa eivät ole olleet paikalla. Tuntuu kuin homma olisi ollut hyvän ”Kärpästen herra”maista Bonniella ja muulla porukalla, joten kun hänen isänsä palaa ja yrittää asettaa sääntöjä, Bonnie on häkeltynyt.

Uskomatonta, että hän myös peruu 80-luvun tanssit! Mikä harmi sinun ja asusi kannalta.
Olin valmistautunut siihen. Olen varmaan tiimin ainut, jolla on jo asu vaatekaapissaan. Tulette näkemään Claire Holtin pukeutuvan. Minulla on kuvia hänestä 80-luvun asussa. Peruukkeineen kaikkineen. Kaikkineen.

ETonline

Onnittelut Wanna Say-musiikkivideosta. Näytät upealta!
Kiitos paljon! Se merkitsee paljon, koska muistat kamalat videoni (naurua). Ei puhuta niistä, mutta olen todella ylpeä tästä. Ohjauksesta koreografiaan, kaikki tekivät mielestäni mahtavaa työtä!

Miten pystyit tekemään musiikkia ja videota samaan aikaan The Vampire Diariesin kanssa?
Se vain toimi. Sarja ei pyöri musiikkiurani ympärillä – en edes pyydä vapaata suurimpana osana aikaa, koska sarjalla on niin tiukka aikataulu. Mutta en ole itse asiassa itse jaksossa 16, jota kuvataan nyt ja videon julkaisu on 18. tammikuuta ja sain sarjan kuvaukset päätökseen 17. päivä sattumalta. Silkkaa kohtaloa ja hyvää onnea.

Vaikuttaa siltä, että Bonniella on kevyempää tällä kaudella, helpotteliko se yhtään?
Hassua on, että olemme nyt jaksossa 17 ja minulla saattoi olla helppoa alkukaudesta, mutta tämän 16. jakson vapaa on kuin taivaanlahja. En ole saanut vapaata aikoihin – Bonnie tulee todella tärkeäksi tällä kaudella ja tulette näkemään todella hulluja juttuja Bonniehen liittyen. Sanon aina Julielle, että hänen on kirjoitettava sitä mikä inspiroi häntä. Hänellä on parempi ote sarjaan kuin kenelläkään muulla ja hän on ollut todella inspiroitunut kirjoittamaan todella mahtavia juttuja viime aikoina – ja se näkyy. Sarjaa ei voi pakottaa, se on todella sulavaa ja todella suuria juonikuvioita on tulossa.

Kommentit pois päältä artikkelissa Kat Graham puhuu Bonniesta, Jeremystä ja tulevasta kuolemasta

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland