Kat Graham paljastaa seuraavasta suuresta shokista
Kirjoitti: | 07. tammikuu, 2012 | haastattelut, näyttelijät, season 3 |

JOS ET OLE NÄHNYT UUSINTA JAKSOA, TÄMÄ HAASTATTELU SPOILAA!!!

The Vampire Diaries palasi tauoltaan yhdellä sen leuat-tiputtavimmista jaksoistaan, kun Bonnie ja Stefan tekivät sopimuksen pitääkseen Klausin arkut piilossa, Tyler antoi alkuperäisen edelleen käskyttää häntä kuin sätkynukkua, Elena meni yllättävän pitkälle suojellakseen veljeään ja Damon vihdoin ja viimein vähät välitti, kun antoi mahtavan internettiä järisyttäneen suudelman tämän päivän rakkaalleen.

Insider pääsi haastattelemaan Kat Grahamia ja ottamaan hieman selvää siitä mitä seuraavaksi on luvassa.

Q: Jaksossa näimme Bonnien saavan ennusunen. Onko se uusi ”voima”?
A: Sitä tulee tapahtumaan hieman enemmänkin arvoituksen ratkaisemisen yhteydessä, mikä on mielestäni mielenkiintoista, koska näemme niin paljon yliluonnollista oikeassa Mystic Fallsin maailmassa, mutta emme näe sitä oikeastaan alitajuisella tasolla. Mielestäni on hienoa, että he antoivat Bonnielle sen.

Q: Yksi esimerkki on Bonnien vaikea liitto Salvatoren veljesten kanssa. Miksi luulet, että hän jatkaa heidän kanssaan liitoutumista vaikka he ovat aiheuttaneet hänelle niin paljon henkilökohtaista tuskaa?
A: Luulen, että Bonnie haluaa vain suojella suurempaa hyvää ja sen takia hän on tehnyt niin monien vaistojensa vastaisesti.

Q: Unessa Bonnie näki Klausin makaavan arkussa, jota ei voi oikeasti avata. Kuinka kauan se pysyy sinetöitynä?
A: En voi kertoa kauanko siinä menee, mutta voin kertoa että mitä sitten arkussa onkaan, se on todella tärkeää tulevaisuuden kannalta.

Q: Voisiko sanoa, että paljastus on tuttuun TVD tyyliin shokeeraava?
A: Todella shokeeraava. Luulin, että 3. kauteen mennessä he eivät voisi yllättää minua, mutta se ei ollutkaan asian laita. Aina sanotaan, että kolmas kausi on paras kausi ja se on meidän tapauksessamme totta. Tämä vuosi on todella shokaaraava. Ihmiset eivät tule uskomaan mitä tapahtuu seuraavaksi ja käänteiden määrää ja alkuperäisten yhdistymistä muihin juttuihin ja miten kaikkien suhteet Mystic Fallsissa tulevat menemään.

Q: Ensi viikon jaksossa Bonnie saa tietää, että Elena pisti Damonin lumoamaan Jeremyn lähtemään Mystic Fallsista. Miten hän reagoi?
A: Se on shokki – en tiedä voinko sanoa, että hän olisi iloinen, siinä on paljon sekaisia tunteita. Mistä pidän. Hän tavallaan halusi Jeremyn lähtevän, mutta nyt kun hän lähti on Bonnie surullinen. Se on kuin se kun haluaa jotain tapahtuvan, mutta kun se tapahtuu niin ei olekaan enää varma halusiko sitä. Jos ei muuta, niin Bonnie on yllättynyt Elenan valinnasta lumota Jeremy lähtemään. Hänen reaktionsa siihen on mielenkiintoinen.

Lue lisää vastauksia kysymyksiin tässä mielenkiintoisessa haastattelussa. The Insider

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa Kat Graham paljastaa seuraavasta suuresta shokista

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland