Julie Plec The Hollywood Reporterin haastattelussa
Kirjoitti: | 18. helmikuu, 2012 | artikkelit, haastattelut, näyttelijät, season 3 |

Julie Plec: ’Tänä vuonna tulee olemaan todella vaikeaa löytää kaikille onnellinen loppunsa.’

TVD:n Julie Plec oli hiljattain THR:n haastattelussa, jossa puhuttiin paljon sarjan tämänhetkisistä kuumista aiheista; Jeremyn ja Tylerin paluusta, Klausin ja Carolinen mahdollisesta romanssista, tulevasta takaumajaksosta ja siitä mikä onkaan pääkolmikkomme tulevaisuus. Tässä muutama ote kyseisestä haastattelusta.

Q: ”All My Children” on suuri jakso Elenalle ja Elijahille. Mitä voit kertoa heidän suhteestaan tämän jakson aikana?
A: Elena on todella tiukassa paikalla, sillä he ovat yrittäneet päästä eroon Klausista sen takia hän on tehnyt heille kaikille. Nyt Elena on kuitenkin tahattomasti vetänyt Elijahin mukaan mahdolliseksi sivulliseksi kärsijäksi. Elijahin ja Elenan ystävyys on monimutkaista ja kummallista, mutta sen ytimessä on jotain erikoista. Elena näkee Elijahissa jotain ja Elijah Elenassa, joka yhdistää heidät syvemmältä kuin kukaan voisi odottaa. Elena ei ole sinut sen kanssa, että hän vain allekirjoittaisi Elijahin kuolemantuomion. Hän tuntee taakkaa siitä petoksesta syvästi ja jokainen ihminen hänen elämässään käskee hänen vain olla välittämättä siitä.

Q: Alkuperäisten tanssiaisissa, syvempi yhteys Klausin ja Carolinen välillä alkoi muodostua. Kuinka pitkälle se menee?
A: Luulen, että Klaus ihastui Carolineen. Hän iski silmänsä Carolineen yllättävästi ja hän yrittää selvittää mihin se voisi mennä. Caroline ei ole tyhmä, eikä anna itsensä joutua tämän vieteltäväksi, vaikka hän olisikin lähes vastustamattoman viettelevä.

Q: Astuuko Jeremy enää jalallaankaan Mystic Fallsiin?
A: Kyllä, mutta en sano kuitenkaan milloin. Kaiken sen jälkeen mitä joukko on tehnyt pitääkseen hänet turvassa, he tulevat huomaamaan, ettei Jeremy ole ehkä turvassa missään. Mystic Fallsissa missä ihmiset voivat pitää häntä silmällä, saattaa olla kuitenkin hänelle turvallisin paikka.

Q: Kun Sage ilmestyy tulevassa jaksossa, missä tilanteessa Elena ja Damon ovat?
A: Tapaamme Sagen maaliskuussa tulevassa takaumajaksossa ja saamme maistiaisen siitä millainen vaikutus hänellä oli nykyiseen Damoniin. Näemme hänen tulevan Mystic Fallsiin omien tarkoitustensa kanssa.

Q: Varsinkin muutamissa viime jaksoissa olemme nähneet muutamia todella koskettavia kohtauksia Salvatoren veljesten kesken. Onko lisää tulossa?
A: Tulette näkemään todella paljon kiistoja Elenan ja veljesten kesken. Tulette näkemään veljesten määrittelevän itsensä ja suhteensa ja sen mitä he ovat valmiit tekemään toisen onnellisuuden eteen, vaikka he molemmat rakastavat samaa tyttöä. Tulossa on paljon tapahtmiua, jotka ovat rankkoja näiden kolmen ihmisen suhteelle.

Lukea voit lisää täältä.

Kommentit pois päältä artikkelissa Julie Plec The Hollywood Reporterin haastattelussa

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland