Julie Plec sarjan päättymisestä
Kirjoitti: | 13. tammikuu, 2016 | artikkelit, haastattelut, näyttelijät, season 7 |

Lähde: E!Online

Kun Nina Dobrev jätti Vampyyripäiävkirjat, oli vaikeaa kuvitella sarjaa ilman häntä. Mitä on sarja vampyyriveljesten kolmiodraamasta ilman heidän rakkauden kohdettaan? Nyt, puoli tuotantokautta myöhemmin, CW on keskellä luovuuden renesanssia ja yhtä vahva kuin ennenkin. Mutta se ei tarkoita etteikö loppu olisi lähellä.

Yksi sarjan luojista, Julie Plec, kertoo, että hän on alkanut ajatella miten hän päättää sarjan – joka on tietenkin luonnollista, kun sarjaa on jatkettu seitsemän kautta – ja on jo päättänyt lopetuspaikankin.

”Tajusin vihdoin, että kohtaloni tämän sarjan kanssa on sidottu Ian Somerhalderiin ja Paul Wesleyhyn. Ja tarkoitan sitä hyvällä tavalla,” Plec selittää. ”Niin kauan kun nuo pojat, joita pidän nykyään ystävinäni, haluavat jatkaa tarinan kerrontaa, en aio lopettaa. Kun he ovat valmiita lopettamaan, lasken itsekin kynäni alas ja sitten mietimme yhdessä miten päättää sarja parhaalla mahdollisella tavalla. Tietenkin aina asioita voi mennä pieleen ja paineita, joiden mukaan pitää suoriutua, mutta haluaisin ajatella, että me kolme teemme sen luovan päätöksen milloin sarjan pitäisi päättyä.”

Faneina voimme siis ainakin tällä hetkellä huokaista helpotuksesta, sillä varmaa loppua ei ole vielä näkyvissä. Se jää tietenkin nähtäväksi saako sarja pidettyä tasaiset katsojaluvut ja kuinka pitkään tähtikaksikkomme haluaa sarjaa jatkaa, mutta ainakaan mitään päätöksiä sarjan päättymisestä ei ole vielä tässä vaiheessa.

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa Julie Plec sarjan päättymisestä

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland