Julie Plec puhuu tulevista tapahtumista
Kirjoitti: | 10. helmikuu, 2012 | Ei kategoriaa |

Eiliseltä jääneitä haastatteluja vielä päivittelen, tässä vuorossa tuottaja Julie Plec, joka on tällä viikolla myöskin ollut useammassakin haastattelussa puhumassa tanssiaisjaksosta, siitä mitä muuta on luvassa ja siitä mitä emme koskaan tule sarjassa näkemään.

The Insider

Julie Plecilta kysyttiin Mystic Fallsin ulkopuolelta tulevista lainvalvojista ja tämä vastasi, ”Totta puhuaksemme meillä on ollut ’FBI-agentit, tulkaa kaupunkiin’ lappu luukulla ensimmäisestä kaudesta lähtien. Luulisi, että jossain vaiheessa joku tulisi kaupunkiin ja sanoisi, ’Mitä helvettiä täällä tapahtuu?! Sheriffi, olette erotettu!”
Myöhemmin Pleciltä kysyttiin teoriasta, että Elenan vanhemmat eivät olisi oikeasti kuolleet – teoria, jonka jotkut fanit keksivät kun Elenan sormenjälkiä löytyi aseesta, jota käytettiin Meredithin exän tappamiseen. ”Jos kävisi ilmi, etteivät Elenan vanhemmat ole todella kuolleet, se tapahtuisi varmaan FBI-jaksossa,” Plec nauroi. ”Mikä tarkoittaisi, että olisin eläkkeellä rannalla Hawaijilla ja joku muu kirjoittaisi sarjaa. Joten se voisi tapahtua – sitten voisitte olla, ’Muistatko, kun Julie Plec sanoi, että kun FBI tulee kuvioihin, sarja on kuollut…”

KSiteTV

Julielta kysyttiin hahmoista, jotka ovat viime aikoina olleet poissa sarjasta – Tylerista ja Jeremysta. ”Tyler tulee olemaan poissa vielä vähän aikaa, oman-itsentä-tutkinta-matkalla tai missä nyt onkaan. Näemme hänet uudelleen keväällä,” Plec vihjaa. Entä Jeremy? ”Se on oikeastaan aika hassua. Olen saanut soittoja muiden sarjojen roolitusvastaavilta tyyliin, ’Ymmärrätkö, että kaikki näyttelijänne ovat pistäneet edustajansa laittamaan heidät vapaille markkinoille?’ Ja Sanoin, ’Sepä traagista!’ Kaikki ovat päässeet siihen pisteeseen, etteivät tiedä mihin päätyvät joten parempi olla varasuunnitelma. Näemme kuitenkin Jeremyn enne kauden loppua. Sen enempää en voi sanoa,” hän sanoo.

Muista vanhoista tutuista puheenollen, Julie kertoi, että Katherine on poissa kuvioista ja fiksumpi kuin ”sotkeutua tähän soppaan”. Hän paljastu myös, että alkuperäinen Petrova on käsite, jota heillä ei ole aikomustakaan lähteä tutkimaan tällä kaudella. ”Riippuu siitä kuinka monta alkuperäistä on kaiken jälkeen pystyssä kertomaan tarinaa. Ehkä jos sille tulee sopiva hetki, se tulee olemaan tarina jonka joskus kerromme.” hän vihjasi.

Kommentit pois päältä artikkelissa Julie Plec puhuu tulevista tapahtumista

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland