Julie Plec puhuu tulevasta jaksosta EW:lle
Kirjoitti: | 26. huhtikuu, 2012 | artikkelit, haastattelut, season 3 |

Viime viikon jakso oli suuri jakso Delena-faneille ja onkin täysin reilua ja ymmärrettävää, että Stelena-fanitkin saavat osansa. Tässä haastattelussa sarjan tuottaja Julie Plec kertoo hieman siitä mitä tällä viikolla on odotettavissa tämän kolmiodraaman osalta.

”Elena, joka on edelleen hämillään tunteistaan Damonia kohtaan – jotka selvästi ovat olemassa, hän ei vain tiedä miten määritellä ne – joutuu Carolinen piirittämäksi, jolla on kuvannollisesti Team Stefan paitansa päällä. Hän oikeastaan sanoo, ’Sinun pitäisi tutkistella, joten tutki molempia vaihtoehtoja. Mielestäni sinut ja Stefan on tarkoitettu yhteen. Joten ole varma, että tutkit häntäkin.’ Se rohkaisee Elenaa lähestymään Stefania ja sanomaan, ’En tiedä mitä välillämme on tai voiko välillämme olla enää mitään, mutta entä jos antaisimme tälle illalle mahdollisuuden ja viettäisimme aikaa yhdessä.” (Entä saako Stefan tietää Elenan ja Damonin kuumasta suutelohetkestä? ”Elena ei salaa sitä. Se mitä sanotaan, on osa jaksoa.” Plec kertoo.)

Ilta, jonka Stefan ja Elena viettävät yhdessä, on tietenkin 20-luvun tanssiaiset. ”Damon saapuu valitettavan romanttisella hetkellä sanomaan, ”Hauskuus on ohi. Meillä on ongelma. Damon itse asiassa keskeyttää kaksi romanttista hetkeä vahingossa.” Ongelma liittyy viime viikon suuren Rebesther käänteeseen, jossa Esther otti Rebekahin ruumiin haltuunsa päästäkseen käsiksi Alarickiin (tai Evilarickiin), joka nouti valkotammivaarnan, jolla voi tappaa alkuperäisen. ”Viime vuoden tansseissa Klaus oli vallannut alarickin, joten oli vain sopivaa että tänä vuonna käytetään samaa temppua,” Plec keroo. ”Aiemmin tällä kaudella keskustelimme itse asiassa, että voisimme tehdä niin, että toisimme Estherin toiseen kehoon, ennen kuin varsinaisesti tapaamme hänet. Hylkäsimme idean kuitenkin silloin ja nyt palaamme siihen.” Plec ei halua paljastaa paljoa, mutta sanoo kuitenkin. ”Se käänne saa kuitenkin toisen suuren käänteen heti jakson alussa. Joten tuleva tulee olemaan jotain aivan erilaista mitä odottaa.” Emme odottaisikaan muuta.

Voit lukea lisää EW:n sivulta.

Kommentit pois päältä artikkelissa Julie Plec puhuu tulevasta jaksosta EW:lle

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland