Julie Plec paljastaa tulevasta TV Linen haastattelussa
Kirjoitti: | 18. helmikuu, 2012 | haastattelut, jaksot, näyttelijät, season 3 |

SPOILAA HIEMAN UUSINTA JAKSOA, JOTEN LUKEKAA VAROEN JOS ETTE OLE NÄHNEET JAKSOA VIELÄ.

Smallvillestä tuttu Cassidy Freemaan tulee pian tekemään depyyttinsä Vampyyripäiävkirjoissa, mutta olemme saaneet tietää hyvin vähän tästä Mystic Fallsin uusimmasta tulokkaasta… tähän mennessä.

Vastaava tuottaja Julie Plec paljasti hiljattain muutavia avainkohtia Freemanin mystisestä Sage-vampyyrista, jota hän kuvailee ”röyhkeäksi ja seksikkääksi ja energiseksi ja hauskaksi.”

”Cassidyn hahmo on vampyyri, jonka tapaamme 16. jaksossamme ’1912’”, Plec paljastaa. ”Jakso sijoittuu aikaan noin 100 vuotta sitten, jolloin Damon oli vielä… Damon, joka astui ovesta sisään ja oli hyvin pettynyt veljensä holtittomaan käytökseen vuonna 1864. Jossain vuoden 1864 ja sarjan pilotin välissä Damon muuttui Damoniksi, jonka tunnemme ja jota rakastamme ja tämä jakso antaa pienen vilauksen siitä – ja siitä mitä Cassigyn Sagella oli tekemistä asian kanssa.”

Ja kuten rakastetut alkuperäisemmekin, Sage tulee olemaan takaumien lisäksi myös nykypäivässä.

Tässä myös muutama muu paljastus 3. kauden loppupuolesta:

– Plec sanoo, että muista sarjan vierailevista tähdistä poiketen, Torre DeVitton Meredith pysyy kuvioissa ainakin vielä lähitulevaisuudessa. ”Meredithin kanssa tarina kehittyy koko ajan. On mahdollista, että hahmosta tulee pysyvä – tai hän voi kokea karmivan, väkivaltaisen ja traagisen kuoleman.”
– Alarickin elämän pelastaneeseen ”ikuisuussormukseen ei voi luottaa enää kovin kauaa,” Plec paljastaa. ”Sormuksen toimivuuden kannalta kello todella tikittää ja se tulee olemaan suuri huolenaihe Elenalle, jonka elämässä on oikeastaan vain kaksi todella tärkeää ihmistä enää jäljellä: Alaric ja Jeremy.”
– Kuinka kauan kestää, kunnes Mystic Fallsin sarjamurhaajan henkilöllisyys paljastuu – tietenkin jos se ei olekaan Meredith, kuten uusimman jakson perusteella voisi uskoa? ”Seuraava vaihe tarinassa on se, että näemme tuloksen alkuperäisen äidin yrityksestä tappaa lapsensa,” Plec sanoo, ”mutta yhä pidemmälle päästessämme tulemme paljastamaan hienosti kuka on murhien takana.”

TV Line

Kommentit pois päältä artikkelissa Julie Plec paljastaa tulevasta TV Linen haastattelussa

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland