Julie Plec paljastaa hippusia 4. kaudesta
Kirjoitti: | 26. heinäkuu, 2012 | haastattelut, näyttelijät, season 4 |

TV Guide jutteli tuottaja Julie Plecin kanssa tulevasta 4. kaudesta ja pieniä paljastuksiakin tehtiin.

– Kauden alussa Elena tulee harrastamaan kuumaa vampyyriseksiä joko Damonin, Stefanin, Klausin, Mattin tai Elijahin kanssa. Vihje siitä kuka onnekas kundi tulee olemaan? ”Elena pelasti Mattin hengen, joten tämä tulee maksamaan sen takaisin melko kummallisella tavalla.” Dobrev kommentoi tapahtumaa: ”Aivan kuin Elena kokisi murrosiän uudelleen ja vampyyriseksi tuntuu kuin hänen ensimmäiseltä kerraltaan.”

– Stefan tulee ajamaan uudella moottoripyörällä näyttääkseen kapinallisen puolensa. ”Ajan moottoripyörillä päivittäin elämässäni, joten olen innoissani päästessäni polttamaan kumia,” sanoo Wesley, joka on mainostanut näitä pyöriä. ”Ajan itse Triumphia, mutta toivon Stefanin saavan alleen jotain vintagempaa.”

– Damon saa uuden juomakaverin Tylerista. ”Uskon Tylerin vastaavan haasteeseen ottamaan baarin haltuun Alarickin jälkeen,” sanoo Trevino. Somerhalder lisää: ”Vihollisista tulee ystäviä.”

– Neljännessä jaksossa näemme takauman 900 vuoden takaa nähdäksemme enemmän Rebekahista, joka etsii uutta asuinpaikkaa. ”Salvatorejen talo on valtava,” ehdottaa Somerhalder. ”Ja niin on Damonin sänkykin!”

– Odottakaa ”suurta, yllättävää ja räjähtää iloa suutelun kera” ensimmäisen kerran, kun Caroline näkee Tylerin, jonka luuli kuolleen. ”Paidat tulevat lentelemään ensimmäisessä jaksossamme,” vihjaa Trevino.

– Jeremy saattaa löytää uuden romantiikan kohteen uudesta hahmosta Aprilista, pastorin tyttärestä, joka palaa sisäoppilaitoksesta traagisten olosuhteiden valossa ja tapaa uudelleen lapsuudenystävänsä. ”Tulee olemaan mielenkiintoista mihin se etenee,” sanoo McQueen. ”Mutta Jeremyllä ja Bonniella on edelleen selvittämättömiä asioita.”

Kenen hahmon juonenkäänteitä itse odotat eniten?

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa Julie Plec paljastaa hippusia 4. kaudesta

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland