Julie Plec paljastaa finaalista ja seuraavasta kaudesta
Kirjoitti: | 11. huhtikuu, 2013 | artikkelit, haastattelut, jaksot, season 4, season 5 |

Julie Plec paljasti hieman Zap2itille tulevista valmistujaisista, sekä Mattista.

Lukion päättäjäisten lähestyessä, kaikkien tulevaisuus on epäselvä… mutta olemme erityisen kiinnostuneita viimeisestä ihmisestämme. ”Tulemme todella nauttimaan Mattista viimeisissä jaksoissa,” Julie Plec sanoo. ”Hän katselee kaikkia ympärillään olevia ihmisiä, jotka valmistuvat ja jatkavat kenties collegeen tai lähtevät elämään jotain yliluonnollista kohtaloaan muualla, ja siinä hän miettii omaa seuraavaa askeltaan. Hän miettii, ’Onko minulla vaihtoehtoja? Mitkä ne ovat? Mitä haluan tehdä nyt, kun olen vapaa lähtemään tästä kaikesta halutessani?'”

TV Guidelle Plec vihjasi lisää finaalista, sekä paljasti jotain jo tulevastakin kaudesta.

Suuri kysymys on ketkä valmistuvat – Elena, Stefan, Caroline, Matt, Bonnie ja Rebekah – todella pääsevät paikalle suureen tapahtumaan, joka tapahtuu 16. toukokuuta? ”Tietenkään kaikki eivät ole paikalla on on aika noutaa todistustaan,” Plec sanoo. ”En kuitenkaan väitä, etteivät he ole elossa – he eivät vain pääse paikalle, kun valmistuminen osuu juuri yliluonnollisen kriisin kanssa samaan ajankohtaan.”

Sopivasti kaavut ja lakit tulevat olemaan verenpunaisia. Lisäksi kaikkien lahjatoivelistan kärjessä on kauan kaivattu parannuskeino vampirismiin, jonka joku vampyyreista saa, vahvistaa Plec. ”Se tulee olemaan yksi finaalin viimeisimmistä hetkistä.”

Seuraavalla kaudella Vampyyripäiväkirjat ottaa hieman mallia 90210-sarjasta, sillä osa opiskelijoista pääsyy läheiseen yliopistoon, Whitmore Collegeen. Plec vihjaa, että toiset ”saattavat päättää paeta Euroopaan, New Orleansiin tai tuntemattomiin paikkoihin.”

Kommentit pois päältä artikkelissa Julie Plec paljastaa finaalista ja seuraavasta kaudesta

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland