Julie Plec kommentoi ensimmäisen jakson tapahtumia ja paljastaa tulevasta
Kirjoitti: | 15. lokakuu, 2012 | haastattelut, jaksot, season 4 |

Zap2It sai sarjan tuottajan Julie Plecin haastatelutavakseen ja tämä kommentoikin joitain kauden avausjakson tapahtumia, sekä paljasti hieman siitä mitä tulevaisuudessa on luvassa.

HUOM! SPOILAA

Elena on virallisesti vampyyri, mutta jäimme edelleen miettimään kuka hänen ensimmäinen tapponsa tulisi olemaan.
”Me halusimme tehdä joko näin tai antaa Mattin olevan hänen ensimmäinen ”uhrinsa” kuten se oli kirjoissakin,” Plec kertoo. ”Se oli todella hieno hetki ensimmäisesssä kirjassa, jossa Stefan toi Elenan Mattin luo ja tämä sai näin tietää vampyyreista… se oli oikeastaan yksi suosikkikohtauksistani. Päätimme kuitenkin, että hänen ensimmäinen juomisensa tulisi olla vieraasta.” Kuten sanottua, tämä ei tule olemaan helppoa. Ensi viikon jaksossa tulemme huomaamaan, että ensisiemaisun jälkeen Elenan ruokahalu muuttuu hieman ”monimutkaiseksi.”

Neuvosto: ”Tässä oli todella vasta alku sille, joka tulee paljastumaan hitaasti tällä kaudella,” Plec kertoo. ”Jätimme tarkoituksella paljon kymyksiä vastaamatta. Pastori Young vaikutti todellakin olevan järjissään, kun hän räjäytti kaikki, joten jäämme nyt miettimään oliko hän lumottu? Lumosiko yksi sankareistamme hänet? Tai joku vihollisistamme? Olisi syy jokin toinen? Ihmiset luulivat varmasti, että neuvosto tulisi olemaan yksi kauden kantavista teemoista, mutta halusimme hieman sekoittaa pakkaa ja kirjaimellisesti räjäyttää sen kasvoille ensimmäisessä jaksossa.”

Damon: ”Joku kysyi minulta mikä olisi olemaan Stefanin ja Elenan suurin este tällä kaudella ja se on Damon,” sanoo Plec. ”Yksinkertaisesti. Damon ja Elenan tunteet häntä kohtaan tulevat edelleen olemaan suurin asia, joka voi estää Stefania ja Elenaa olemasta yhdessä ikuisesti.”

Bonnie: Jakson jälkeen meille jäi varmati paljon kysymyksiä siitä mitä Bonnie isääidille todella tapahtui. Hän kuitenkin on jo kuollut. Sen tiedämme kuitenkin ainakin, että noitia toisella puolella voi tuskin kutsua enää Bonnien ”sisariksi”.
”Tämä oli meidän tapamme erottaa Bonnie perinnöstään toisella puolella,” Plec kertoo. ”Nyt hän ei voi tietää kidottavatko noidat toisella puolella hänen isoäitiään joka kerta, kun Bonnie tekee taikoja.” Vaikka Bonnie tulee varmasti suremaan isoäitiään, tämä antaa kiinnostavan avauksen tämän kauden tarinalle. ”Se todella antaa Bonnielle jotain uutta, koska hänellä on paljon kysymyksiä ja hän tarvitsee uutta opastajaa. Hän tapaa jonkun, joka todella ymmärtää kuka hän on ja mihin hän pystyy,” Plec samoo. ”Tässä tilanteessa uusi professori astuu kuvaan 4. jaksossa. David Alpay on todella hyvä näyttelijä. Professori Shane on todella mielenkiintoinen sillä tavalla – hän ei ole noita, mutta se mitä hän pystyy tekemään Bonnielle on todella voimakasta ja upeaa. Hän auttaa Bonnieta tutukimaan uudelleen perintöään ja voimiaan tavalla, jota pidämme todella hienona.”

  1. pöö
    17.24 15.10.2012

    koska tuleee seuraava jakso?:)

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland