Julie Plec: Klaus on pitkän tähtäimen suunnittelija
Kirjoitti: | 09. elokuu, 2012 | artikkelit, haastattelut, season 4 |

Kolmoskauden lopussa leukamme loksahtivat, kun kuulimme Klausin ottaneen Tylerin ruumiin haltuunsa Bonnien avulla. Olemme kuitenkin saaneet jo tietää, ettei muutos tule kestämään kauan, mutta mitä Klausilla on oikein suunnitteillaan. Julie Plec vastaa muutamaan kysymykseen koskien hybridipahiksemme tulevaisuutta.

Niin kauan kuin Klaus on Tylerin ruumiissa, mitä tulee tapahtumaan seuraavaksi?
Seuraavana on vuorossa hieman vaivautuneita, huonosti ajoitettuja, ilkikurisia ja tuhman viihdyttäviä tapahtumia, jotka alkavat ja loppuvat tarpeeksi nopeasti ollakseen kuitenkin hauskoja, mutta tekevät Carolinen ehdottomasti todella närkästyneeksi.

Klaus aikoo siis todella käyttää hyväkseen Tylerin ruumiissa olonsa?
En sanoisi, että hän välttämättä tarkoittaa käyttää sitä hyväkseen, mutta on ehdottomasti hetki, jossa paita tulee lähtemään päältä valheellisten olosuhteiden alaisena. Jätetään se siis siihen.

Michael Trevino on jo sanonut, että Tyler palaa omaan ruumiiseensa melko aikaisessa vaiheessa. Onko Joseph Morgan siis poissa?
Ei. Joseph Morgan palaa välittömästi takaisin. Heti, kun Tyler palaa omaan ruumiiseensa, Klaus palaa omaansa. Hieman kärsineenä, mutta hän on vampyyri, hän paranee.

Mitä meidän pitäisi tietää Tyler, Carolinen ja Klaus kolmiodraamasta?
Tärkeintä on tietää, että Caroline rakastaa Tyleria syvästi. Caroline, varsinkin ensimmäisen jakson jälkeen, jatkaa Klausin halveksumista tämän kummallisesta kiehtovuudesta huolimatta, joka hiipii kuvaan silloin tällöin. Klaus ei anna periksi Carolinen suhteen, mutta ei aio missään nimessä olla lemmensairas koiranpentu. Itse asiassa uskon, että hän tulee saamaan sairasta tyydytystä yrittäessään löytää vaihtoehtoisia tapoja ajaa kiila Carolinen ja Tylerin väliin kauden aikana. Se on pitkä peli. Klaus on pitkän tähtäimen suunnittelija.

Wetpaint

Kommentit pois päältä artikkelissa Julie Plec: Klaus on pitkän tähtäimen suunnittelija

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland