Julie Plec Cliqueclackin haastateltavana
Kirjoitti: | 16. helmikuu, 2012 | haastattelut, season 3 |

Sarjan pääkäsikirjoittajakaksikkoon kuuluva Julie Plec antoi loppukautta valaisevan haastattelun Cliqueclackille. Jutussa puhutaan romansseista Mystic Fallsissa, alkuperäisten tulevaisuudesta ohjelmassa ja tiettyjen hahmojen paluusta. Lue lisää täältä.

Onko Jeremy virallisesti poissa vai onko hänen paluulleen suunnitelmia?
Jeremy ei ole virallisesti poissa. Jeremy on istumassa Denverissä perheystävien kanssa, eläen elämäänsä oletettavasti onnellisena. Se elämä keskeytetään. Me tulemme näkemään häntä, tulemme todellakin.

Mitä voit kertoa loppukaudesta?
Kauden loppu tulee keskittymään eräisiin tiettyihin tarinoihin. Yksi niistä on alkamamme tarina potentiaalisesta sarjamurhaajasta Mystic Fallsissa. Jakso, jolla palaamme seuraavalta minihiatukselta, tulee todella syventymään siihen mysteeriin ja kertoo meille, alkaa antaa hajua siitä, mitä oikeastaan on tekeillä ja kuka on tämän omituisen ruumisvanan takana. Se roisto ja mysteeri tulee ajamaan meitä kohti kauden loppua kovasti.
Kuten myös Elenan, Stefanin ja Damonin välinen oivallus, jossa kaksi veljeä ovat rakastuneet samaan tyttöön, joka ei osaa päättää tunteitaan veljeksiä kohtaan, tulee joutumaan tiensä päähän. Ja, kun kaikki on sanottu ja tehty, Elenan pitää päättää, mitä hän haluaa.
Kauden loppuun mennessä Tylerin ja Jeremyn paluu tulee tapahtumaan, jotka tulevat takaisin Mystic Fallsiin ja suhteisiin ja ihmisiin, jotka ovat hyvin erilaisia kuin silloin kun he jättivät ne taakseen. Tulee olemaan paljon selvittämistä siinä, millainen kaupungista on tullut, heidän poissaollessaan.

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa Julie Plec Cliqueclackin haastateltavana

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland