Josephin haastatteluja
Kirjoitti: | 02. helmikuu, 2012 | haastattelut, näyttelijät, season 3 |

Tässä parikin haastattelua Joseph Morganista. Orlando Sentinelin artikkelissa Joseph kertoo tulevista tanssiaisista joihin, kuten aina Mystic Fallsissa, liittyy draamaa. The TV Chickin jutussa taas kuullaan Klausista, Carolinesta ja alkuperäisestä perheestä.

Orlando Sentinel:

”Mitä voin kertoa teille on, että hahmoni on kehittynyt tästä suhteesta sisaruksiinsa, suhteesta, joka perustuu valheeseen”, Morgan sanoi. ”Elijah on uskonut, että heidän isänsä tappoi heidän äitinsä, kun se olikin Klaus. Elijahia kiinnostaa totuus. Yhteenotto tulee tapahtumaan, plus hän kehittelee ajatusta kostosta. Se tulee olemaan aika dramaattista.”

Morgan ylisti käsikirjoitusta, joka toimittaa motiiveja hahmoille. Morgan ei suostunut sanomaan, antaaka Elijah anteeksi Klausille vai hakeeko kostoa.

Kuinka pitkään Rebekah tulee olemaan kylmävarastoinnissa?

”En voi tarkalleen paljastaa, milloin hän tulee ulos arkusta”, Morgan sanoi. ”Uskon, että Rebekah on lähin sisarus Klausille. Tavallaan Rebekah on se, jota hän kammoaa eniten nähdä, sillä Klaus rakastaa Rebekahia eniten. Luulen, että välienselvittely heidän välillään tulee olemaan välttämätön ja mielestäni olisi rikos, jollei se tapahdu tällä kaudella.”

TV Chick

Ja tulemme pian tapaamaan Klausin veljet. Millainen dynamiikka siinä tulee olemaan?
No, se on kiinnostavaa, samanlainen kuten Elijahin kanssa, paitsi että Klaus laittoi koko perheensä näihin arkkuihin ja hänellä on kaksi veljeä — yksi, joka tietääkseni on ollut arkussa noin viisisataa vuotta — ja toinen hieman vähemmän. Mutta koko hänen perheensä oli siinä käsityksessä, että heidän isänsä tappoi heidän äitinsä, joten tulee olemaan joitakin vastauksia. Klausin täytyy vastata muutamaan kovaan kysymykseen, kun he vihdoin palaavat. Se tulee siis olemaan rankkaa. Luulenpa, että Klaus toivoo, etteivät he kaikki käänny häntä vastaan [nauraa], yritä kiusata häntä tai jotain. Mutta joo, siitä tulee kiinnostavaa. Käsikirjoittajat ovat olleet todella loistavia niiden kahden hahmon suhteen, koska he eivät ole tehneet heistä jonkinlaisia kasvottomia kovanaamoja, he ovat todella antaneet heille erilliset persoonallisuudet. Joten tulette näkemään, on kiinnostavaa katso dynamiikkaa kaikkien alkuperäisten välillä, vain nähdäkseen kuinka he tavallaan toimivat perheenä. Se on hyvin kiinnostavaa, mutta olemme nähneet paljon Klausia, ensiksi pahimmillaan pahana olentona ja sitten siskonsa kanssa, josta hän ilmiselvästi välitti. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, miten muut esitellään.

Kommentit pois päältä artikkelissa Josephin haastatteluja

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland