Joseph Morgan vihjaa Klausin paluusta
Kirjoitti: | 27. lokakuu, 2011 | artikkelit, haastattelut, näyttelijät, season 3 |


Viimeksi näimme Klausin, kun hän kiirehti kauaksi Mystic Fallsista Elenan veripussi mukanaan kuultuaan Damonin mainitsevan Mikaelin nimen. Tässä TV Fanatickin haastattelussa Joseph Morgan kertoi huonoja uutisia: Emme tule näkemään Klausia tämänkään viikon ”Ghost World” jaksossa. Mutta näyttelijä paikkasi tämän pettymyksen heti seuraavassa lauseessaan paljastaen, että tulevissa 8. ja 9. jaksoissa tulemme näkemään Klausia runsaasti.

”8. jakso tulee todella muuttamaan peliä,” Morgan kertoi ”Ordinary People” nimiseksi ristitystä jaksosta. ”Opimme lisää Mikaelin ja Klausin suhteesta, näemme mistä Klausin pelko johtuu ja miksi se on niin oikeutettua.”

Pääsemme myös takaisin ajassa. Todella, todella kauaksi. Morgan ei kertonut yksityiskohtia, mutta varmisti, että tulemme todellakin tapaamaan uuden alkuperäisen perheen jäsenen tulevissa takaumissa.

Tämä katsahdus Klausin menneisyyteen tulee paljastamaan lisää hahmosta, jonka ihmisyys on kadonnut hilajlleen 3. kauden edetessä. Morgan itse kuvaa tätä muinaista verenimijää ”äärimmäisen häiriintyneeksi.”

”Pohjimmiltaan hän haluaa olla vain rakastettu. Hän on ollut ilman perhetta ja ystäviä viimeisen tuhat vuotta.”

Sen takia siis kesti niin kauan ennen kuin hän lumosi Stefanin.

”Klausille oli erittäin tärkeää, että Stefan olisi mukana omasta vapaasta tahdostaan. Hän halusi todella uskoa, että he voisivat olla ystäviä aivan kuten 1920-luvulla.”

Mutta pieni ongelma oli tietenkin Stefanin rakkaus Elenaa kohtaan, sekä tietenkin se, että Morgan myöntää, että hänen vampyyrinsa ei oikeastaan ymmärrä ystävyyden tarkoitusta. Hän sanoo Klausin yrittäneen hallita ympärillään olevia ”pelon kautta”. Ja mihin se hänet on johtanutkaan.

Morganille, päinvastoin, hänen otteensa Klausin pelottavaan hahmoon – hiljainen, leikkisä, rauhallinen – on tuonut valtavan fanikannan. Hän oli melko tuntematon rooliinsa nähden Amerikassa ja hänestä on kasvanut fanien suosikki yhdistäessään kirjoittajien vision hahmostaan, sekä oman näkökantansa siitä, että pelottavinsa ”ei ole se, että joku huutaa sinulle”.

”Uhka on peljon todellisempaa, jos se ei merkitse hänelle mitään. Tiedät, että hän tappaa sinut eikä edes ajattele asiaa kahdesti. Halusin näytellä siltä sosiopaattiselta kantilta.”

Ja Morgan näyttelee sitä hyvin. Klausin tapaamme seuraavan kerran 3. marraskuuta jaksossa ”Ordinary People”.

Kommentit pois päältä artikkelissa Joseph Morgan vihjaa Klausin paluusta

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland