Joseph Morgan puhuu mm. parannuskeinosta ja Klarolinesta

JustJared haastatteli Joseph Morgania tulevista tapahtumista ja tässä mukavan pitkässä haastattelussa Morgan vastailikin melko moneen kysymykseen, joista tässä muutama.

JustJaredJr.com: Aloitetaan Klausilla ja Carolinella. Näemme jatkuvasti kohtauksia missä Carolinen tunteita Klausia kohtaan testataan. Kohtaako hän tunteensa pian vai tuleeko tämä olemaan ikuinen tanssi?
Joseph Morgan: Voin kertoa, että suhde on erittäin monimutkainen ja muuttuu yhä monimutkaisemmaksi, joten luulen että jossain vaiheessa Carolinen täytyy… Luulen, että jossain vaiheessa hänen täytyy kohdata tunteensa ja tehdä jokin päätös tai Klaus, kärsimättömänä henkilönä, pakottaa Carolinen siihen. Hän on kova esittämään uhkauksia, joten luulen että tilanteeseen tulee jokin päätös. Pakko tulla. Tarkoitukseni ei ole ehdottomasti ärsyttää ihmisiä härnäten ihmisä kolmen kauden ajan tai muuta vastaavaa, enkä usko kirjoittajien tekevän sitä muutenkaa. Mutta heidän dynamiikkaansa kehittyy koko ajan, vaikka se onkin tanssahtelua.

JJJ: Olemme kuulleet paljon dynamiikan muutoksesta Klausin ja hänen veljensä Elijahin välillä tulevassa spinoffissa. Milloin näemme muutoksen tapahtuvan?
JM: Mielestäni se muuttuu koko ajan, varsinkin koska tikaroin hänet 2. kauden lopussa. Se kehittyy koko ajan. Mutta näemme muutoksen jo 19. jaksossa ja ehdottomasti jaksossa 20. Heidän mahdolliset roolinsa toistensa tulevaisuudessa määritetään noissa muutamassa jaksossa.

JJJ: Entä Rebekah? Näyttää siltä, että hän haluaisin antaa anteeksi Klausille ja olla perhettä, mutta Klaus tekee jatkuvasti hänelle jotain kamalaa. Mitä voit kertoa heidän tulevaisuudestaan?
JM: Heillä molemmilla on syynsä haluta parannuskeinoa. Klaus haluaa Silaksen kimpustaan ja Rebekah haluaa olla ihminen, olla rakastettu ja elää normaalia elämää. Heidän dynamiikkaansa testataan koko ajan, koska yksi sisaruksista pitää hallussaan asiaa, jota he molemmat haluavat tai tarvitsevat. En usko, että Rebekah on täysin antanut anteeksi sitä, että Klaus käytti Stefania luottamuksensa pettämiseen. Luulen Klausin ylittäneen rajan siinä. He luultavasti ovat huonoimmassa paikassa, kun vuosisatoihin. He eivät edes kohtaa toisiaan.

Lue alkuperäisestä haastattelusta lisää siitä, mitä Joseph Morgan kertoi mm. Tyleristä, Katherinesta ja Hayleysta.

Kommentit pois päältä artikkelissa Joseph Morgan puhuu mm. parannuskeinosta ja Klarolinesta

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland