Joseph Morgan haluaisi Klausin rakastuvan
Kirjoitti: | 15. marraskuu, 2011 | haastattelut, näyttelijät, season 3 |

Joseph Morgan on terrosoinut tällä kaudella Vampyyripäiväkirjoissa vampyyri-ihmissusihybridinä, jolla on takanaan vuosikymmeniä juonittelua ja kidutusta. Häntä on ollut ilo katsella tv:ssä, mutta hän on roolissa myös valkokankaalla nähtävässä eeppisessä 3D-elokuvassa Immortals Henry Cavillin ja Kellan Lutzin rinnalla. Buzzsugar haastatteli Morgania viime viikolla uudesta elokuvasta, sekä siitä miltä Klausin näytteleminen tuntuu – ja miksi hän on sitä mieltä, että tämän ison pahan pahiksen olisi aika rakastua.

Q: Miltä on tuntunut olla suurin pahis tällä kaudella?
A: Se on ollut todella, todella hauskaa; nautin työstäni suunnattomasti. Minulta on monta kertaa kysytty ’mitä toista hahmoa haluaisit näytellä?’ ja olen vain sitä mieltä, että olen saanut parhaan osan tai ainakin hauskimman. Se on ollut mahtavaa ja minusta on tuntunut, että olen aina halunnut näytellä tälläistä hahmoa. Kun luin roolia ja katselin sivuja, joita minun piti lukea, ajattelin ’Tiedän täsmälleen miten haluan näytellä tätä.’ Ehkä siksi, että olen niin suuri genren fani, olin alitajuisesti jo valmistautunut tälläistä roolia varten. Se on suunnattoman hauskaa ja pääsen todella ärsyttämään muita hahmoja kuvauksissa mikä on aina hauskaa. Ja saan näytellä henkilöä, joka ei huolehdi mistään – suurimman osan ajasta mikään ei ole hänelle uhka – se on todellakin mielenkiintoinen haaste.

Q: Muut hahmot yrittävät tappaa Klausin, joten panikoitko koskaan, että seuraavassa käsikirjoituksessa tulee olemaan kuolemasi?
A: Sitä on hieman liikkeellä! Varsinkin viime kauden lopussa lukiessani käsistä, he suunnittelivat tappamistani koko ajan ja ajattelin, että mitä jos käännän sivua ja se tulee tapahtumaan? Mutta luotan heihin; jos niin tulee käymään, uskon että he tekevät sen eeppisesti ja tyylillä ja laadulla, johon olemme tottuneet. Joten en ole oikeastaan huolissani. Luulen, että jos Klaus kuolee, se tulee olemaan suurin ja dramaattisin kuolema tähän mennessä. Tietenkin siinäkin on jo saavutusta. Mutta olen kyllä hieman huolissani. Olen todella onnellinen saadessani olla osa sarjaa ja uskon, että tässä hahmossa olisi vielä paljon tutkittavaa.

Q: Haluaisitko Klausin koskaan rakastuvan?
A: Toivon niin. Olen yrittänyt painostaa heitä ikuisuuksia. Se ovat tuoneet hahmoon jo hieman ihmisyyttä mikä on todella hienoa, koska ihmiset ovat alkaneet empatisoimaan häntä ja ymmärtämään mistä hänen häiriintynyt persoonansa johtuu. Mutta henkilössä on tietty puoli, joka näkyy vain kun he ovat tekemisissä ihmisten kanssa, joista he välittävät. Ja mielestä se on puoli, jota emme näe Klausin kanssa. Olisi hienoa jos saisimme hänelle jonkin romanttisen kiinnostuksen kohteen. Olen luottavainen, että jos käsikirjoittajat uskovat, että tarvitsemme sitä niin se tulee tapahtumaan. Nalkutan siitä jatkuvasti tuottajallemme Julie Plecille.

Q: Onko sarjassa nykyistä hahmoa, jonka kanssa voisi nähdä Klausin?
A: Minulla on melko hyvät kemiat kaikkien alkuperäisten tyttöjen kanssa, en siis tarkoita alkuperäisiä vampyyreja vaan näyttelijöitä, jotka ovat olleet sarjassa alusta lähtien, joten en tiedä. Vaikeus olisi tietenkin se nykyisten kanssa, että heidän hahmojensa olisi tavallaan annettava veriuhrausrituaali anteeksi. Se voisi olla melko vaikeaa. Toisaalta antavathan he Damonillekin paljon anteeksi, eikö?

Q: Jos olisit Elena, valitsisitko Stefanin vai Damonin?
A: Se olisi melko suuri olettamus. Mielestäni Klausilla olisi paljon annettavaa. Hän on vain väärinymmärretty. Salvatoret ovat vanhoja juttuja. Elenan tulisi jatkaa eteenpäin siitä ihastuksesta, joka hänellä on ollut molempiin ja kasvaa oikeaksi naiseksi ja täyttää potentiaalista ja olla naisia vihaavan, manipuloivan, pompottelevan, egotastisen ja todella väärinymmärretyn Klausin kanssa.

Lisää Klausista ja mm. Morganin uudesta Immortals-elokuvasta voit lukea alkuperäisestä haastattelusta.

Kommentit pois päältä artikkelissa Joseph Morgan haluaisi Klausin rakastuvan

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland