Joseph Morgan keskustelee mahdollisuudesta romanssiin Carolinen kanssa
Kirjoitti: | 15. tammikuu, 2012 | artikkelit, haastattelut, näyttelijät, season 3 |

Viime jakso oli monen mielestä varmasti Klausin kannalta erittäin merkittävä; ensin hän joutui taipumaan (tai siltä ainakin näyttäisi) Stefanin tahdon alla ja seuraavaksi saimme nähdä Klausista jopa häiritsevän sympaattisen ja inhimillisen puolen kohtauksessa Carolinen kanssa. Monet mediatkin ovat siis eriiiätn kiinnostuneet Klausin hahmosta ja tässäkin taas kaksi haastattelua, joissa Joseph Morgan vastaa polttaviin kysymyksiin.

Examiner: Joseph Morgan ”herkemmästä” Klausista, pelosta ja rakkaudesta?

”Uskon, että mitä pidemmälle etenemme sarjssa, sitä enemmän puolia tulemme näkemään Klausista,” Morgan sanoo. ”Joten ehdottomasti siellä on . en sanoisi pehmeämpi, mutta ehkä enemmän välittävämpi puoli, ihmimillisempi puoli, jonka tulemme näkemään. En usko, että se on julkisivu, jonka hän pukee ylleen; uskon, että se toimii kuin katkaisimella. Mielestäni se on valinta sanoa ”Revin pääsi irti,” ja seuraavassa silmänräpäyksessä hän vaihtaa. Se on todella pelottavimpia puolia sosiopaatissa, jonka uskon Klausin olevan. En tiedä uskonko, että hän kasvaa siihen suuntaan, luulen, että tulemme vain näkemään enemmän. Hän on ollut Mystic Fallsissa jo niin kauan, että ehkä hän päästä useamman ihmisen lähelleen, joita ei ennen päästänyt.”

Kun kysyimme onko joku, jolle Klausilla olisi ”pehmeä” kohta tulevissa jaksoissa, hän sanoi vain ’kyllä’ kohottaen kulmiaan ja virnistäen siemaillessaan juomaansa.

Tietenkin Morgan lisäsi heti perään, ettei Klausiin voi täysin luottaa, sillä ”vaikka hän päästäisikin jonkun lähelleen, ei se tarkoita ettekö hän voisi pistää kättä tämän kurkulle heti seuraavaksi.”

Toisin sanoen Elenan on paras edelleen varoa askeliaan.

”Hän on sitä tyyppiä, joka kantaa kaunaa. Hän on pikkumainen, joten uskon ettei hän tule antamaan kenelläkään anteeksi lähiaikoina, eikä heidänkään pitäisi antaa Klausille anteeksi lähiaikoina. Hän on tehnyt paljon kamalia asioita.”

Kamalia asioita, jotka saattavat puraista häntä takaisin ennen pitkää. Morgan kertoi, että ”kuka tai mikä” neljännessä arkussa onkaan, on jotain joka on ”todella todella vaarallista Klausille,” ja vaikkemme näekään häntä usein pelokkaana – vaikka hän suuttuukin usein – arkun sisältö on todellakin ”jotain, joka tulee pelottamaan häntä.”

Zap2It: Joseph Morgan puhuu Klausista ja Carolinesta

Morgan myöntää, että vaikka Klaus saattaakin olla kiinnostunut Carolinesta, osa päätöksestä pelastaa Caroline oli tarkoitus voittaa sheriffi ja Matt puolelleen. ”Luulen, että se oli hieman molempia,” Morgan sanoo. ”Siinä oli ehdottomasti vilpittömyyttäkin. Olen alusta asti ajatellut, että Klaus on yksinäinen ja kaipaa seuraa. Siitä 3. jaksossa oli kyse, hänestä ja Stefanista.”

Tietenkin Klausilla on aina tavoite taustalla. ”Mielestäni aina on mukana elementti ’mitä hyödyn tästä?’ Sillä tasolla hän toimii. Mutta silti haluaisin ajatella, että suhteessa Carolineen on paljon vilpittömyyttä.”

Mutta tietenkin Caroline arvostaa paljon ystävyyttä, joten ajatus suhteesta henkilöön, joka tappoi hänen parhaan ystävänsä tädin, voi olla hieman venyttämistä.

”Hän kamppailee vampyyrina olemisen ajatuksen kanssa. Hänen suhteensä hänen isäänsä on todella vaikea, jossa on paljon samansuuntaisuuksia Klaus isäsuhteeseen. Siinä voi olla yhdistävä tekijä. Suhteeseen voisi olla mahdollisuus, mutta kaikki riippuu Carolinesta. Hänen on hyväksyttävä kuka Klaus on, koska hän ei ole tyyppi joka voisi vain muuttua. Se vaatisi todella paljon työtä. Viimeinen päätös tulee olemaan Carolinen, mutta Klaus kaipaa sen tyyppistä kumppanuutta ja Caroline on todellakin etulinjassa sen suhteen.”

Lue vielä alkuperäiset artikkkelit jos haluat lukea enemmän Morganin ajatuksia.

Kommentit pois päältä artikkelissa Joseph Morgan keskustelee mahdollisuudesta romanssiin Carolinen kanssa

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland