Joseph E!Onlinen haastattelussa: rakastuuko Klaus?
Kirjoitti: | 14. tammikuu, 2012 | haastattelut, näyttelijät, season 3 |

E!Onlinella on varsin mielenkiintoinen haastattelu pahan Klausin sydäntä koskien… voisiko se nimittäin alkaa sykkiä jollekulle? Esimerkiksi eräälle vaaleaverikölle? Lue, mitä Josephilla on sanottavaa.
Katso myös videohaastattelu Josephista täältä!


”Minun mielestäni se alkoi eräänlaisena ihastuksena. Luulen, että Klaus on ollut elossa noin tuhat vuotta, joten hän yrittää keksiä jotain uutta ja jotain mikä viihdyttäisi ja kiinnostaisi häntä tuon ajan jälkeen”, Morgan kertoo meille. ”Yksi homma, jossa hän todella viihtyy, on opettajahahmona oleminen. Caroline on siis uusi vampyyri, hän on seksikäs, hän on kiinnostava, mutta hän on ristiriitainen vampyyrinä olemisesta. Hänellä on paljon isäongelmia ja rinnakkain on myös Klausin isäongelmat. Siinä jotain, mistä he voivat heti samaistua.

Kun heidän tiellään olisi paljon esteitä, Morgan sanoo, että on yksi juttu, jota Klaus voisi käyttää voittaakseen Carolinen puolelleen. ”Uskon, että Klaus voisi saada jotain sellaisesta suhteesta pystyessään näyttämään hänelle vampyyrinä olon plussat, että on kaikkia asioita, joihin voit osallistua. Se on näyttämistä Carolinelle, mitä hän ei ehkä ole ennen nähnyt. Tuntuu, että jos Klaus jotenkin voittaa hänen sydämensä, niin siten.”

Joten onko Caroline se ihastus Klausille, josta ollaan vihjailtu nyt muutama viikko? ”Voin sanoa, että se yksi jakso ei voita ketään puolelleen. Haluaisin vahvistaa tuon, mutta en usko, että voin”, Morgan kiusoittelee. ”On muita elementtejä, jotka tulevat esiin. Kyllä, Klaus tulee saamaan ihastuksen, mutta se on monimutkaisempaa. En halua avata joululahjojanne puolestanne. Klausilla on selvä kiinnostus, sanotaan niin.”

Kommentit pois päältä artikkelissa Joseph E!Onlinen haastattelussa: rakastuuko Klaus?

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland