Jatkoficci: Girl Behind the Smile – osa 4
Kirjoitti: | 09. joulukuu, 2011 | fanitaide |

Savannahin jatkoficci Girl Behind the Smile jatkuu vihdoin 4. osallaan. Toivottavasti nautitte. Jääkäämme taas odottamaan jatkoa…

Girl Behind the Smile – osa 4

Enää minun ei tarvinnut pelätä. Tiesin ettei Damon satuttaisi minua enää. Paitsi silloin kun meidän oli esitettävä Stefanille, joka edelleen istui liikkumatta tuolillaan. Sitä meidän piti tehdä kyllä ihmeen usein. Noh, uskoin että Damon nautti tästä edes vähäsen, ja onhan se ymmärrettävää. Minäkin laitoin hänet joskus koville. Ja onhan tämä Klaus-sotku osittain minun syytäni. Silti Damon auttoi minua ja tulee jatkossakin auttamaan. Kuitenkin istuin vielä täällä, jo kuudennetta päivää putkeen tunkkaisella sängylläni ja tuijotin kellon hitaita viisareita. Vihdoinkin viisari liikkui näyttäen puolta päivää ja kilahti tasatunnin merkiksi. Damon pysähtyi ja hänen katseessaan käväisi huoli. Vartaloni jäykistyi ja nousin hieman tarkkaavaisempaan asentoon. Ovi lennähti auki ja sisään asteli hymyilevä, itsetietoinen hybridi. Klaus.

Klaus tervehti Stefania, Damonia ja minua vuoretellen. Stefan ei tehnyt elettäkään, Damon hymyili hiukan ja minä kohautin olkiani.
”Jopas täällä on hulvatonta porukkaa. Mistä jäin paitsi?” Klaus kysyi brittaksentillaan hymy huulilla. Damon otti askeleen kohti häntä ja vastasi.
”Meillä on ollut täällä oikein viihtyisää,” hän sanoi nyökäten minun suuntaani.
”Ja toisilla ei niin viihtyisää.” Hän sanoi nyökäten Stefaniin päin.
”Sitä paitsi, tässä alkaa hieman vatsa tyhjetä.” Damon vinkkasi. Klaus hymähti ja nappasi mustasta repusta veripussin ja heitti sen Stefanin eteen. Hän heitti toisen Damonille.
”Te olette ansainneet nämä.” Klaus kääntyi ja käveli eteeni sängylle. Tekohymy nousi huulilleni.
”Hei, Katerina. Sinä joudut ansaitsemaan vielä omasi.” Klaus sanoi kasvot kiinni omissani.
”Etsi Rebekah, ja tule takaisin hänen kanssaan. Et saa juoda mistään tai kenestäkään, eli jos et löydä häntä, olet yhtäkuin kuollut.” Klaus sanoi tuijottaen naulitsevilla silmillään minun silmiini.
”Sitten olet ansainnut veripussisi.”
Minulla ei ollut aavistustakaan missä Rebekah oli ja hän oli paennut vampyyrinmetsästäjää monta sataa vuotta, eikä koskaan jäänyt kiinni. Eli hänen löytämisensä mahdollisuus oli aika pieni. Mutta käyttämällä suhteitani ja loputonta flirttitaitoani, saisin hänet esiin. Saisin, mutta miksi turhaan etsisin häntä? Olin vervainin vaikutuksessa, eli pystyin vastustamaan lumousta.
Voisin paeta, eikä minun tarvitsisi tulla takaisin. Enää koskaan. Hymyilin edelleen Klausille ja käänsin katseeni hetkiseksi Damoniin.
”Selvä. Milloin aloitan?” Sanoin huolettomasti Klausille.
”Nyt.” Hän käski. Hyppäsin ylös sängyltäni ja suuntasin ovelle. Klaus kumminkin tarttui ranteestani ja paiskasi minut päin seinää. Ranne tuntui olevan heikko kohta. Tunsin pääni kostuvan verestän ja jäin makaamaan haavoittuvana lattialle.
”Hetkinen. Äläpäs lähdekkään, Katerina.” Klaus sanoi hiljaisella äänellä ja lähti kohti minua.

Hän veti minut kyynärtaipeesta ylös ja roikotti edessään. Damon arvasi mitä oli tapahtunut, ja tiesi ettei selviäisi helpolla.
”Luuletko tosissasi, että tämä toimisi? Luulitko että olisin niin tyhmä, etten tajuaisi tätä?” Damon laski päänsä ja oli valmiina tunnustamaan.
”Stefan, vastaa.” Damonin pää pongahti ylös yllätyksestä ja samoin Stefanin. Stefan epäröi.
”E..En minä..” Mutta Klaus keskeytti ja tiputti minut takaisin lattialle.
”Älä viitsi, Stefan. Tiedän että sinulla on hieman järjetön pakkomielle suojella kaikkia rakkaitasi.” Klaus katsoi minua.
”Ja ei niin rakkaita.” Kiitos vaan.
”Myönnä, niin voin antaa sen olla.” Klaus katsoi syrjäsilmin Stefania.
”Hyvä on, minä annoin Katherinelle vervainia.” Stefan vastasi pää pystyssä. Onneksi hän valehteli ja suojeli Damonia.
Stefan siis tiesi että Damon aikoi jotan.
”Ja kyllä luulin että et tajuaisi. Ei millään pahalla, mutta et ole siitä viisaimmasta päästä.” Eih. Päivästä tulisi loputtoman pitkä jos Stefan lähtisi tähän. Klaus naurahti.
”Ei ihme että siskosi lähti lätkimään. Ei hänkään kaikkea kestä.” Stefan herjaisi. Klaus naurahti taas mutta nyt pinnallisesti. Näin että Stefan osui arkaan paikkaan.
”Tuo saattaa olla osittain totta.” Klaus myönsi.
”Mutta siitä tulikin mieleeni, missäköhän sinun tyttöystäväsi Elena on? Hänkään ei tainnut kestää enää loputonta masennustasi.” Klaus kääntyi Stefaniin päin. Stefanin hymy hyytyi hetkessä ja hän tuijotti tiukasti Klausia.
”Ehkä minun pitäisi käydä tarkistamassa hänen tilanteensa, eikö vain?” Klaus hymyili.
”Ehkä sinun ei kuitenkaan pitäisi.” Silmäni rävähtivät auki kun kuulin Damonin vastaavan kysymykseen. Klaus käännähti kannoillaan kohti ääntä. Toivottavasti hän ei tekisi sitä virhettä, että paljastaisi suunnitelmaa, Lexin apua ja komennon vastustamista. Ristin melkein sormeni kun toivoin Damonin valehtelevan.
”Mitä jos minä tekisinkin sen puolestasi ja sinä jäisit tänne minun paikalleni?”

Damon älä! Ajatukseni kaikuivat päässäni ja yrittivät päästä ulos suustani. Jos Damon lähtisi, Klaus jäisi tänne ja se ei todellakaan tarkoittaisi mitään hyvää minulle. Tilanne oli toivoton. Damon suojeli tietysti aina enemmin Elenaa kuin minua, se nyt oli selvää. Toivoin kuitenkin ettei hän jättäisi minua tänne.
”Ilomielin. Meille tulee oikeen mukavaa, eikö?” Klaus ojensi kätensä minua kohti.
Tartuin siihen ja hän veti minut hujauksessa ylös. Hän huitasi käden ohitseni ja ja lukitsi minut kyynärtaipeellaan. Suoraan sanoen, kuristi minua. Hänen kätensä esti hengityksen ja sai jalkani huitomaan vimmatusti.
”Jos et palaa, annat minulle syyn satuttaa häntä ja Elenaa.” Klaus varmisti. Damon katsoi palavin silmin minuun ja nyökkäsi. Sitten hän katosi ovesta varjoihin.Klaus irrotti minusta ja jäin haukkomaan henkeäni. Hän heitti Stefanin veripussin minulle ja repäisin sen auki ja join niin paljon kuin pystyin.
”Muutin mieltäni. Sinä ansaitsit pussisi, mutta Stefan ei.” Klaus sanoi.
”Tulet tarvitsemaan sitä.” Suuni loksahti auki ja loppuun kulutettu pussi tippui lattialle kun Klaus syöksyi kimppuuni.

Kommentit pois päältä artikkelissa Jatkoficci: Girl Behind the Smile – osa 4

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.




-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)



next in finland