Jatkoficci: Girl behind the smile – osa 3
Kirjoitti: | 04. joulukuu, 2011 | fanitaide |

Tätä olemme odottaneet. 3. osa Savannahin jatkoficcistä Girl Behind The Smile. Varoituksen sana. Sisältää kohtauksia, jotka eivät sovellu välttämättä nuorille lukijoille.

Girl Behind The Smile – osa 3

Damon pudotti kassinsa pöydälle ja hortoili ympäri huonetta. Yritin selvittää kassin sisältöä, mutta näin vain päälimmäisinä törröttävät puukepit. Istuin kippurassa sänkyni reunalla halaten polviani, olin kuollakseni pelossani. Damon pysähtyi Stefanin vierelle, tietenkin kosketusetäisyyden päähän, ja muotoili naamalleen iloisen ilmeen.
”Näin muuten Elenan matkalla ja hän näytti niin hyvältä pienissä shortseissaan. Kerrassaan syötävän hyvältä.” Damonin sanat saivat Stefanin kiehumaan kiukusta.
”Älä koske häneen.” Stefan sanoi venyttäen jokaista sanaa.
”Tai muuten? Hän näytti olevan kerrassaan innoissaan nähdessään minut. Sovimmekin tapaamisen.” Damon muisteli idioottimainen ilme kasvoillaan. Stefan kiristeli hampaitaan ja oli valmiina hetkenä minä hyvänsä repimään Damonin kappaleiksi.
”Tänä iltana, hänen makuuhuoneessaan.” Damon kumartui Stefanin eteen.
”Eikö olekin hupaisaa, Stef. Elena on vihdoin päässyt yli sinusta.” Ja siinä se tuli. Stefan heilautti käden kohti Damonia niin kovalla voimalla kuin pystyi. Käsi singahti aivan Damonin kasvojen vierestä. Damon kerkesi juuri ja juuri väistämään.
”Älä nyt suutu, veliseni. Nämähän ovat vasta ekat treffit. Kyllä sinäkin saat osasi.” Damon katsoi Stefania yliempaattinen ilme kasvoillaan.
”Kunhan ensin olen ottanut omani.”

Damon kierteli huoneen ja vaatekomeron välillä tunnin ajan kysellen minulta vaatteista. En pahemmin välittänyt, mutta vastailin aina paitavalintoihin.
”Tuo on parempi.” osoitin mustaa v-aukkoista paitaa jota Damon piteli kädessään.
”Mutta onko se tarpeeksi cool?” Damon puhui junttimaisella hoppari äänellä. Pyöräytin hänelle silmiäni ja korjasin asentoa.
”Klaus muuten sanoi että lumous on nyt poissa, et ole enää vankina.” Kun kuulin sen, pongahdin sängyltäni ja pääsin ovelle asti ennen kuin läpinäkyvä seinä tuli vastaan. Käännyin vihainen ilme kasvoillani.
”Siis sänkysi vankina, nyt rajana on ovi. Pidä hauskaa.” Kävelin hitaasti ympäriinsä Damonin takana ja hivutin kassista käteeni puukepin. Jos nyt Stefan ei pilaisi tätä, tämä saattaisi onnistua. Saavuin Damonin selän taakse ja pyöräytin seivästä kädessäni.
”Niin aionkin.” Kohotin seipään ja kuvittelin kuinka iskisin sen läpi Damonin yläselästä, mutta Damon pyörähti ympäri ja tarttui kiinni kädestäni.
”Jos et nyt kuitenkaan. Minä luulin että olimme ystäviä.” Damon sanoi porautuen syvälle silmiini. Tuhahdin. Teen sitä nykyään aika usein.
”Ja minusta tämä on parempi.” Damon sanoi ja nosti toisen paidan näkyville. Hän väänsi käteni selän taakse ja nappasi seipään toisesta. Hän laski leukansa olalleni ja kuiskasi korvaani.
”Taidan harjoitella iltaa varten sinulla. Minun täytyy olla parhaimmillani.” Damon iski puukon selkääni, mutta ei antanut minun pudota vaan piti minut pystyssä. Suustani pääsi heikko ähkäys.
”Käy suihkussa, vaatekomerosta toinen ovi.” Damon jatkoi ja jysäytti kyynärpäällään päähäni ja menetin automaattisesti tajuni.

Avasin silmäni ja huomasin makaavani suihkuhuoneen lattialla. Olisin kyllä voinut kävellä tänne yksin, ei olisi tarvinnut lyödä tajuani kankaalle. Nousin ylös ja riisuiduin. Väänsin suihkun kovemmalle ja astuin sen alle. Vesipisarat paiskautuivat iholleni jättäen jälkeensä punaisen vanan. Savu kohosi kohdista mihin vesi osui ja sai minut kirkumaan tuskasta. Hyppäsin ulos ja etsin pyyhkeen. Kuivasin nopeasti jokaisen polttavan vervainpisaran iholtani ja siirryin takaisin suihkuhuoneeseen.
”Damon! Tavallista vettä kiitos!” Koputin seinään jonka takana uskoin vedenlähteen olevan.
”Tottakai.” Damon huusi. ”Jos saan liittyä seuraan.” Hän jatkoi. Naurahdin.
”Turha toivo.” Huikkasin takaisin. Kuulin vervainhanan sulkeutuvan ja laitoin suihkun takaisin päälle. Tavallista vettä valui selkääni pitkin, joka sai minut hymyilemään, kun Damon ilmestyi ovelle. Käänsin nopeasti selkäni ja sinkosin vihaisen katseen Damoniin.
”Täältä tullaan.” Damon sanoi ja riisuitui ja astui suihkuhuoneeseen. Hän seisoi takanani suudellen selkääni kauttaaltaan. Yritin pitää mieleni selvänä ja olla välittämättä lämpimistä suudelmista. Hän pakotti viimeisen suudelman jälkeen kääntymään ympäri. Hän tuijotti hetken silmiini ja sitten muodosti huulillaan lauseen.
Meillä on suunnitelma. Kulmani kurtistuivat silmieni ympärille ja käänsin päätäni hieman sivukenoon. Damon pyöräytti silmiään. No oli joskus muidenkin vuoro.
Mikaelin kanssa. Damon lausui äänettömästi.
Haluan suojella Elenaa Klausilta. Mutta eihän Damonilla ollut tunteita.
Mitä? Ethän pysty tuntemaan. Miten yhä välität Elenasta? Damon tuijotti syvälle silmiini ja antoi minulle yhden ainoan sanan kunnes lähti. Lexi. Kerrankin pääni löi tyhjää. Damon osoitti kelloa ja tiesin mitä hän tarkoitti. Harjoitusta.

Silmäni raoittuivat hyvien yöunien jälkeen. Auringon säteet tanssivat huoneen seinillä ja pölyhiukkaset leijailivat hämärässä valossa. Uusi päivä. Oioin käsiäni ja vedin peiton paremmin päälleni. Tunsin lämpimän hönkäyksen niskassani joka sai minut värisemään. Käännyin salaman nopeasti ympäri ja olin valmis lyömään. Damon kuitenkin tarttui ranteistani ja sai lyöntiyritykseni näyttämään tyhmältä.
”Hei, kaunis.” Damon sanoi kasvot kiinni omissani. Hymyilin herttaisesti ja käänsin selkäni Damonille.
”Aika nousta, Stef!” Damon kailotti takaatani ja sai minut säpsähtämään. Samalla hän nappasi minut syliinsä lujaan otteeseen ja lähti kantamaan kohti vaatehuonetta.
”Minulla on kana kynittävänä.” Ja mitähän hän sillä tarkoitti. Kamppailin näyttävästi vastaan.
”Elena löi minua kun astuin sisälle hänen huoneeseensa väärään aikaan.” Damon kuiskasi. Naurahdin. Tiesin Stefanin kuulleen ja niin ilmeisesti tiesi Damonkin. Hän ei kuitenkaan halunnut loukata Stefanin tunteita.

Damon heitti minut vierashuoneen sängylle, joka sekin löytyi vaatehuoneesta. (Siellä oli enemmän ovia kuin odotin.) Hän hyppäsi heti perässä, taas selkäpuolelleni ja kietoi kätensä ympärilleni.
”Oikeasti Elena oli oikein mielissään minut nähdessään. Sen jälkeen hänet oli helppo houkutella vaatteistaan.” Damon sanoi virnuillen. En tiennyt miten tuon nyt ottaisi. Damon suuteli kevyesti niskaani ja hänen kätensä kietoivat minut tiukemmin häntä vasten. Hänen kätensä laskeutuivat hipstereideni reunoille hivuttaen niitä poispäin. Iskin kyynerpäälläni häntä rintakehään ja sain hänet haukkomaan henkeään. Damon ei siltikään jättänyt hipstereitäni rauhaan.
”Lopeta.” Kiljaisin hymy huulillani.
”Pakota minut.” Sydämeni jätti yhden lyönnin väliin ja sai minut lopettamaan kiemurtelun. Olin kuullut samat sanat Damonin suusta vuonna 1864 kun olin rakastanut häntä. Olin joskus ollut rakastunut. Ja nyt nuo sanat saivat minut rakastumaan uudestaan, mutta en voinut paljastaa sitä. Damon lopetti hipstereideni kiskomisen ja kuiskasi korvaani.
”Muista että autoin sinua. Vervain vaikuttaa kehossasi ja sinua ei voi lumota. Toivotaan että se toimii tällä kertaa.” Damon oli tosiaan auttanut minua. Hän halusi vapauttaa minut. Siirsin kumminkin hänen kätensä lanteiltani ja kysyin päässäni pyörineen kysymyksen.
”Mitä tarkoitit sillä että sinulla on kana kynittävänä?” Damon mietti hetken kunnes vastasi.
”Nyt saat viimein maksaa takaisin. 1864.” Maksaa takaisin? Ajatukseni pyörivät päässäni enkä saanut niitä millään järjestymään. Yht’äkkiä Damon upotti veitsenterävät kulmahampaansa kaulaani ja sai minut jännittymään kivusta. Samalla hän repäisi hipsterit yltäni ja työntyi sisääni. Parkaisin alistumisen tuottamasta mielihyvästä. Damon irrotti otteensa kaulastani ja henkäisi kunnes jatkoi juomistaan. Jouduin kokemaan sen minkä olin joskus laittanut Damonin kokemaan. Alistumisen. Tunteen siitä miten häviää ja jää täysin toisen armoille, oman onnensa nojaan.

  1. Jessie
    21.34 05.12.2011

    Hieman sekavahko, mutta tykkäsin :-3 kiiitos tästä :–D

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland