Jatkoficci: Girl Behind the Smile – osa 1
Kirjoitti: | 27. marraskuu, 2011 | fanitaide, sivu |

Tänään aloittakaamme uusi perinne viikon fanivideoiden lisäksi. Fanin kirjoittama jatkoficci. Julkaisutahti tulee olemaan kerran tai pari viikossa. Katsotaan kuinka innostutte ficciä lukemaan. Tämän ficcin on kirjoittanut Savannah ja tässä ensimmäinen osa tarinasta. Kommentit ovat todella tervetulleita ja jos olette itsekin halukas kirjoittamaan jatkoficciä sivustollemme, ottakaa yhteyttä sähköpostitse.

Girl Behind The Smile – osa 1

Klaus on vihainen, todellakin. Mikään ei suututa Klausia pahemmin, kuin Stefanin yllättävä teko. Ei edes minun tekoni vedä vertoja tälle. Kukaan ei saa vahingoittaa tai viedä Klausin perhettä. Ja juuri niin Stefan oli mennyt tekemään. Klaus oli luvannut kostaa. Ja hän pitää aina lupauksensa. Hän aikoi laittaa Stefanin tuntemaan yhtä suuren ja väistämättömän tuskan kuin hän itse oli joutunut tuntemaan. Nyt näin sen raastavan tuskan palavan Stefanin lasittuneissa silmissä, kun hän istui pimeän huoneen nurkassa ilman omaa tahtoa. Hänet oli lukittu paikalleen, pakotettu katsomaan, mistä päästäänkin Damoniin. Klaus tiesi että Damon on välillä ärsyttävä, ajattelematon ja toimii oman etunsa mukaan, ja hän tiesi myös että Stefan rakastaa Damonia, omaa veljeään. Joten hän myös tiesi että vahingoittamalla Damonia hän saisi Stefanin kärsimään. Ensitöikseen hän siis etsi minut käsiinsä. Kuka muu näyttäisi Elenalta, mutta voisi kuolla raa’asti monia kertoja ja herätä taas henkiin? Ei kukaan, paitsi minä.

Nyt minä istun kolmatta päivää putkeen toisessä päässä pimeää huonetta, tilanani ainostaan kulunut sänkyni jonka reunaa en pystynyt ohittamaan. Nyt kun Klausilla oli Stefan ja Elena, hänen täytyi hankkia enää Damon. Siinä ei kestäisi kauaa. Joten jo muutaman tunnin odotuksen jälkeen Klaus palasi vieno hymy huulillaan Damon huvittuneena vieressään. Nyt viimein tajusin Stefanin tuskan. Luulin hetken että hän edelleen rakasti minua ja tuska johtui minun kärsimyksestäni, viattomuudestani (pyh) tai rakkauden menettämisestä. Ei tietenkään. Stefan kärsi Damonin takia. Klaus oli poistanut Damonin tunteet. Hän oli pilannut kaiken minkä Elena oli koonnut kasaan. Saapuessaan Mystic Fallsiin Damon oli ollut pelkkää mielen ristiriitaa. Hän tappoi, ei ajatellut, sitten katui, uhkaili mutta ei ikinä toteuttanut uhkauksiaan. Koska Damon rakasti minua yhä. Hän ei ollut sulkenut tunteitaan, pelkästään uskotteli niin itselleen, mutta sitten kuvioihin tuli Elena. Hän sai Damonin muuttumaan, koko hänen olemuksensa, mielensä ja rakkautensa muuttui. Damon muuttui pahasta hyväksi, hetken kaikki oli täydellisesti. Ja nyt koko ajan uurastus, kaikki tunteiden pienetkin rippeet olivat palaneet Damonista. Ei vihaa, ei rakkautta, ei myötätuntoa, ei vahingoniloa. Ei mitään. Stefan tunsi syyllisyyttä Damonin tahdon poistamisesta. Syyllisyys ahtautui hänen jokaiseen soluunsa raastaen haavoille jokaisen reitin mistä se kulki. Se sattui myös minuun, siitä tulikin mieleeni sanonta, kuulostan ihan Elenalta. Damonini oli poissa.

Klaus viskasi minulle suoristusraudan, minun tosiaankin piti näyttää Elenalta, ja kasan Elenan vaatteita. Puin ne ripeästi ylleni, ja käski muiden kääntyä selin minuun, kaikki muut tekivät niin paitsi Damon, joka ei pystynyt tuntemaan. Minäkin olin rikki, en kestänyt katsoa Stefanin tuskaa. En kestänyt nähdä sitä enää. Huh, kuulostan oikesti ihan Elenalta. Mutta se oli silti totta. En kuitenkaan voinut näyttää sitä, olinhan Katherine. Minut tunnetaan voittamattomana, pettäjänä, miestennielijänä ja tunteettomana tappajana, hirviönä jolle oma etu on aina tärkein. No, se oli kyllä osittain totta, mutta vaikka joskus olinkin sulkenut tunteeni pienimpään aivojeni sopukkaan, ne aina löysivät tiensä takaisin.

Damon kierteli sänkyni ympärillä, pyöritellen kädessään lipevästi puista terävääkin terävämpää veistä, jolla oli hetkenä minä hyvänsä valmiina lävistämään sydämeni. Ei, se oli kiellettyä. Ei hän saanut iskeä sitä sydämeeni sillä silloin tässä ei olisi ideaa. Kuolisin enkä enää tulisi takaisin. Tämän täytyy mennä hyvin pitkästi. Klausin suunnitelma Stefanin kiduttamiseksi on minun kiduttamiseni Damonin toimesta. En ymmärrä miksi tähän ei käytettäisi Elenaa, hänhän on Stefanin maailman keskipiste ja koko elämä riippuu hänen suojelemisestaan. Damonin mielipuolinen tanssahtelu sänkyni ympärillä sai minut miltein sekoamaan. Istuin edelleen sänkyni seinän viereisessä päädyssä ja nojasin seinään puolittainen hymy huulillani. En nyt voinut paljastaa pelkoani. En antaisi sitä iloa Klausille. Silmäni seurasivat levottomasti Damonia ja Klausia vuorotellen. Klaus yhä ikuinen hymy huulillaan ja Damon veitsi kädessä. Ehdin vain vampyyrivaistojeni avulla nähdä pienen salaperäisen katseenvaihdon Damonin ja Klausin kesken, jonka seurauksena Klaus kääntyi katse pitkään Stefanissa ja lähti. Damon lopetti kävelyn ja hioi veistä katse tiukasti sen terässä. Hän epäröi hetken kunnes avasi suunsa ensimmäistä kertaa tänään. Ääni oli jäätävä ja tunteeton. Hetken luulin että Damonin rinnasta kumpusi jonkun pahan petollinen ääni.
– Hei, Elena. Damon hymyili suu vinossa.
Kulmahampaat vetäytyivät esiin ja salamana Damon hyökkäsi kohti minua.

Jatkuu pian…

 1. Sonja
  16.28 28.11.2011

  IHAN PARAS! Onko tää oikeesti tulevasta jaksosta? Siis ihan täpinöissäni luin! Äkkiä lisää :)

 2. Savannah
  19.32 28.11.2011

  Voi kiitos :) tää on ihan ekoja ficcejäni joten ihanaa että pidit ! Oon vaan keksinyt päästäni :D tällä viikolla ilmestyy toinen osa :)

 3. Sphynx
  19.56 28.11.2011

  Oli hieman sekavasti kirjoitettu, kesti kauan tajuta kuka puhuu. Idea kuitenkin hyvä ja pienellä kerronnan hionnalla pärjänemme :)

 4. Savannah
  20.03 28.11.2011

  Kiitos arvosteluista :) siitä pystyy hyvin jatkaa paremmin eteenpäin ;)

 5. Sonja
  22.51 29.11.2011

  Oispa ollu jostai jaksosta! Pian uutta putkeen :)

 6. Tipsuli
  22.48 30.11.2011

  testing..

 7. Tipsuli
  22.48 30.11.2011

  testing

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland