Jännittäviä uusia näyttelijäuutisia
Kirjoitti: | 23. lokakuu, 2011 | näyttelijät, season 3 |

Jännittäviä uusiä näyttelijäuutisia vampyyrifaneillemme. Spoilerguide uutisoi, että tulemme tapaamaan 3. kaudella uuden hahmon; noidan, joka on muutettu vampyyriksi, eli siis varmasti varsinaisen tehopakkauksen. Hahmon nimi tulee olemaan Veronica. Tämä tulee olemaankin uutta, sillä emme vielä ole vampyyrinoitaa sarjassa tavanneet, mutta kerta se on ensimmäinenkin.

Rooliin on valittu nuori näyttelijätär Danielle Panabaker, joka nuoreen ikäänsä nähden on jo luonut melkoisen uran ja olettekin saattaneet törmätä tähän neitoon mm. elokuvassa Friday the 13th tai tv-sarjassa Shark. Pienissä sivurooleissa olette saattaneet nähdä hänet myös mm. sarjoissa Näkijä, Greyn Anatomia, Veljemme on nero, Kova laki tai CSI.

Vielä emme sitä tiedä milloin Veronican hahmo tulee ilmestymään tai edes sitä onko tämänkin vain pieni hetken piipahdus sarjassa vai pidempi palaava rooli. Uskomme kuitenkin, että tämä noitavampyyri voisi olla melkoinen vahvuus, mutta kenen puolella hän tuleekaan olemaan? Sitä saamme miettiä vielä ainakin hetkisen.

Kommentit pois päältä artikkelissa Jännittäviä uusia näyttelijäuutisia

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland