Ian Somerhalder Status-lehdessä
Kirjoitti: | 09. helmikuu, 2012 | artikkelit, haastattelut, näyttelijät |

Ian Somerhalder on Status-lehden helmikuun numerossa ja lehti pääsi haastattelemaan miestä puhelimitse tämän ollessa autossa matkalla Atlantaan TVD:n kuvauspaikalle.

Ian näyttelee vampyyria juuri sellaisena, kun ne pohjilmiltaan ovat: vieraantuneena, julmana ja myrkkyä vastaavilla suostutteluvoimilla. Ruudulla ja puhelimitse hän loistaa aivan samooin. Voin kuvitella virnistyksen puhelinlinjojenkin takaa. Mutta jo ennen liittymistään verenimijöiden joukkoon, Ian tunnettiin Lostin Boonena. Sarjan jälkeen hän koe-esiintyi True Bloodin Jason Stackhousen rooliin. Vaikka hän kasvoikin Louisianassa missä Bon Temps, True Bloodin tapahtumapaikka sijaitsee, se ei tuonut hänelle roolia. Enkä syytä Alan Ballia. Mitä hahmoihin tulee, Ian ei vain edusta likaista etelää, vaan enemmänkin vanhan-ajan hienostuneisuutta. Siihen kuuluu Somerhalderin luontevuus Hollywoodiin virnistyksen ja katseen kera, joka häikäisee kenet tahansa.

Puhuttuani tunnin Ianin kanssa, mieleeni juolahti, että voisin jatkaa niin vaikka 3 tuntia tai vaikka koko päivän. Puhun hänestä taiteilijana tai näyttelijänä. Mutta hän vastaa, ”En halua kutsua itseäni miksikään. Haluan vain näytellä,” hän sanoo. Voitte vihata hänta kuinka paljon tahansa – koska tyttöystävänne jumaloivat häntä, koska hän saa poikaystäväsi näyttämään Shrekiltä, koska hän ei seuraa sinua Twitterissä (hänestä on epäreilua olla seuraamatta kaikki 1,2 miljoonaa seuraajaansa) – mutta etvain voi, miksi? Koska hän on ylpeä siitä mitä tekee, hän on hyvä siinä mitä hän tekee ja hän jatkaa sen tekimistä mistä tahansa huolimatta. Hän varoittaa kaikkia: ”Mikään ei saa minua lopettamaan. Ei mikään ikinä.” Siinä vasta kuolemattoman lausahdus.

Lue lisää alkuperäisestä artikkelista täältä.

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa Ian Somerhalder Status-lehdessä

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland