Ian Somerhalder puhuu mm. Elenan sidoksesta Damoniin
Kirjoitti: | 14. maaliskuu, 2013 | artikkelit, haastattelut, jaksot, näyttelijät, season 4, videot |

Ian Somerhalder on ollut paljon haastateltavana liittyen mm. Elenan ja Damonin sidokseen. Zap2It:n sivulla on mahtava haastatteluvideo, jolla Ian onnistuu sujuvasti väistelemään kaikki kysymykset tulevista tapahtumista, mutta puhuu hieman Elenan nykyisestä mielentilasta. Herra on kenties hieman väsynyt haastattelun aikana tai ainakin hieman levoton käyttäytymisestä päätellen.

Zap2it – Puhetta hieman sidoksesta, Elenan nykyisestä mielentilasta, Jeremystä ja mm. mahdollisesta Rebekahin ja Damonin yhteistyöstä.

Myös ETonline pääsi haastattelemaan Iania. Tässä pieni pätkä haastattelusta

ETonline: Mielestäni sarja on osunut nappiin tällä kaudella Damonin ja Elenan romanttisella matkalla. Mitä mieltä itse olet asiasta?
Somerhalder: Se on tavallaan traagista. Damon sai vihdoin rakastamansa tytön ja saa onnea vain hetken tajutakseen sen olevan valhetta. Tein jokin aika sitten ohjelman, jossa puhutaan Catfishistä. En ollut koskaan tajunnut sitä, että on kokonainen maailma, jossa ihmiset rakastuvat toisiinsa digitaalisesti huomatakseen vain sen olevan velhetta. Pystyin olemaan ennen sympaattinen heitä kohtaan, mutta tämän kauden aikana olen oppinut myös empatiaa heitä kohtaan. Kun ne tunteet vie ruudulle, niistä ottaa palan itseensä. Kunnioitan todella ihmisiä, jotka tulevat kertomaan tarinansa, koska se tunne on hirveä.

Q: On oltava mielenkiintoista näytellä TVD:ssä, kun pystyy näyttelemään hahmoaan eri elämänvaiheissa. Olemme nähneet Damonia eri vuosikymmeillä ja seuraavaksi pääsemme 70-luvulle.
A: Nimenomaan. Puvustajamme ja tuotantotiimimme ylitti itsensä luodessaan 70-luvun tunnun. On hienoa päästä kokemaan niin monia hetkiä Damonin elämästä. Niin monien vuosikymmenten takia hän mielestäni kehittyi hitaammin kuin useimmat. On hienoa, että pääsemme myös muistelemaan USA:n syvää historiaa ja mitä Damon on kokenut elämässään, mutta muistamme myös, että Damonin elämä on vain pisara meressä verratuna muihin hahmoihin, joiden elämä on kestänyt tuhansia vuosia.

Kommentit pois päältä artikkelissa Ian Somerhalder puhuu mm. Elenan sidoksesta Damoniin

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland