Ian Somerhalder lupaa synkempää kautta tänä vuonna
Kirjoitti: | 03. lokakuu, 2013 | artikkelit, haastattelut, näyttelijät, season 5 |

ETOnline jutteli Ian Somerhalderin kanssa tulevasta kaudesta ja tämä lupasi ehdottomasti paluuta takaisin ensimmäisen kauden synkempiin tunnelmiin.

Kausi jatkuu muutamaa kuukautta edellisiä tapahtumia myöhemmin. Mistä löydämme Damonin?
Hän on rakastunut ja iloinen ensimmäistä kertaa todella pitkään aikaan. Nina ja minä vitsailemme tästä aina, mutta huolimatta siitä, että olen 173 ja hän 18, he ovat aidosti onnellisia ja suloista nähdä heidät yhdessä. Damonin näkeminen rakastuneena on hellyyttävää.

Caroline Dries kertoi, että sen miettiminen miten kirjoittaa Damon rakastuneena hahmona oli yllättävän vaikeaa. Oliko sen näkökulman näytteleminenkin vaikeaa?
Ei, koska se oli kirjoituksessa. Tiimi kirjoittaa todella hyvää materiaalia, siinä ero. Homma tällä kaudella on se, että sarja on pärjännyt todella hyvin, mutta olen ollut todella suorasanainen sen suhteen, että Damon on muuttunut huomattavasti ensimmäisen kauden jälkeen. Se ei ollut hahmo, johon ryhdyin. Kevin Williamson kuitenkin iskosti paksuun kallooni, etten voi olla yhden tempun mies kuutta vuotta. Tämä on yli 100 jakson matka miehelle ja hän oli oikeassa. Mutta ensimmäinen kausi tiivisti kaiken, jota Vampyyripäiväkirjat on; se sai ihmiset koukkuun. Olemme synkkä, öinen vampyyrisarja; emme päiväsarja. Tänä vuonna palaamme takaisin siihen ja kaikki toimii todella upeasti, kun tuomme sarjaan takaisin elementtejä ensimmäiseltä kaudelta, jotka todella inspiroivat meitä. Minulla on todella ”nuortunut” olo tällä kaudella.

Kun katsot tätä kautta, mistä olet innostunut fanien kokemaan?
Sen tunteen paluuta, jota rakastimme ensimmäisellä kaudella. Se tunne, joka veti heidät koukkuun ja antoi mahdollisuuden tarinalle tehota. Käsikirjoitukset ovat mahtavia, näyttelijät patistavat toisiaan, jotta kohtaukset ovat parhaita mitä ne voivat olla ja ilmapiiri on synkempi; ja sarjan on tarkoituskin olla synkkä ja viemme sen todella sinne tällä kaudella.

Lue lisää Ian Somerhalderin mietteitä alkuperäisestä haastattelusta.

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa Ian Somerhalder lupaa synkempää kautta tänä vuonna

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland