Ian E!Onlinelle: ”Kolmiodraama päättyy.”
Kirjoitti: | 20. huhtikuu, 2012 | haastattelut, näyttelijät, season 3 |

Tämähän on jo entuudestaan tuttu juttu, että Elena tulee tekemään päätöksen ja valitsee toisen veljistä. E!Onlinen jutussa Ian kertoo, että kolmiodraama tosiaan päättyy, mutta sanoo myös jotain todella outoa Damonin kohtalosta. Se on tosin niin spoilaavaa, mikäli se on totta, etten viitsi sitä siteerata, mutta tässä pätkä haastattelusta. Ian kommentoi veljesten suhdetta ja miten Elenan päätös tulee siihen vaikuttamaan. Lue koko juttu täältä.

”Molemmat veljet ovat samaa mieltä, ’Jos Elena valitsee sinut, lähden kaupungista. Jos minut, sinä lähdet. Jotta tästä ei tule omituista.’ Ja molemmat ovat siitä yhtä mieltä. Ja se jos mikä on siistiä, että tämän päätöksen myötä pojista tulee loppupelissä niin järjettömän läheisiä. Ja olen sitä mieltä, että se on todella hienoa.”

”Finaalissa Damon ja Stefan alkavat todella rakastaa toisiaan. Tässä tilanteessa sydänsuru. epäonnistuminen ja voitto tekee heistä hyvin läheiset. Minulle tietenkin tapahtuu paljon huonoja juttuja. On tosi hienoa meille tulla vihdoin läheisiksi. Nyt muuten siitä voi tulla tylsää ja yritämme tappaa toisemme neloskaudella.”

Kommentit pois päältä artikkelissa Ian E!Onlinelle: ”Kolmiodraama päättyy.”

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland