HollywoodLife: Klausilla on isoja pahoja suunnitelmia Carolinen varalle tänä iltana
Kirjoitti: | 12. tammikuu, 2012 | artikkelit, haastattelut, jaksot, näyttelijät, season 3 |

Ja lisäksi Candice Accola kertoo mitä mieltä olisi mahdollisesta Stefan/Caroline yhdistymisestä tässä HollywoodLifen haastattelussa…

On Carolinen syntymäpäivä ja toivomme todella, että hän pysyy hengissä, sillä hän tarvitsee kaiken mahdollisen suojelun jota voi saada Klausilta. ”Caroline ja Klaus eivät ole vielä oikeastaan kohdanneet, mutta heidän tiensä risteävät vihdoinkin,” Candice kertoo Carolinen suuresta päivästä. ”Klausilla on hänen poikaystävänsä herruudessaan ja hän on vihainen. Mutta Klausille ei voi oikeastaan suuttua, koska hänellä on valta tappaa kuka vain ja kaikki.”
Tylerista puheenollen; Candice lupaa, että jakson loppuun mennessä ”meillä on selkeämpi kuva kuinka vahva heidän suhteensa on ja, että uskommeko tuleeko heidän suhteensa kestämään herruusjutun vai ei.”
Ja millainen journalisti olisi jos ei kysyisi Candicelta fanien jatkuvasta painostuksesta saada Caroline ja Stefan yhteen? Joten tässä Candicen ajatukset asiasta:
”Alan mieltyä siihen,” hän sanoo ”Staroline” fanituksesta. ”Jumaloin kaikkia Caroline/Stefan kohtauksia.Mielestäni heidän leikinlaskunsa on todella hauskaa ja siinä on on tahti, joka on melko kiehtova. Mutta Stefan on nyt äärimmäinen tehtävänsä kimpussa, joka on kaataa Klaus, eikä Caroline oikeastaan ole etunenässä kykenevä auttamaan häntä. He eivät ole kohdanneet paljoa tällä kaudella, enkä tiedä mikä toisi heidät yhteen. Kun kaudet jatkuvat, jos Caroline selviää, sitten näemme…”

Lue lisää: HollywoodLife

Kommentit pois päältä artikkelissa HollywoodLife: Klausilla on isoja pahoja suunnitelmia Carolinen varalle tänä iltana

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland