Haastatteluja ja artikkeleja 5. kaudesta
Kirjoitti: | 04. lokakuu, 2013 | artikkelit, haastattelut, näyttelijät, season 5 |

Odotettu 5. kausi on juuri alkanut ja siihen liittyen onkin julkaistu huima määrä artikkeleja ja haastatteluja. Koska määrä on niin suuri, yritän kerätä suurimman osa tähän yhteen viestiin ja lisäilen pienet pätkät kaikista. Kiinnostuneet voivat sitten suunnata alkuperäisiin lähteisiin lukemaan lisää.

ETOnline: Paul Wesley Stefanin matkasta TVD:ssä

Koska tiedämme kuinka paljon tykkäät sekottaa pakkaa, onko turvallista sanoa, että olit innoissani kuullessasi tästä kaksoisolentokäänteestä?
Hieman. Se tunne, kun olet innostunut, mutta hieman huolissasi, mutta yritän olla ajattelematta asiaa liikaa ja pitää vain hauskaa. Olin innoissani kuitenkin jostain uudesta.

Miten Stefan-Silaksen näytteleminen eroaa repijä-Stefanista?
Se on todella erilaista, koska repijä-Stefan oli aina pahoillaan lukuunottamatta 1920-luvun takaumia. Silas ei pahoittele, eikä hänellä ole katumuksia. Yritän ajatella, että hänellä on ongelmia ja hän on kidutettu, mutta se on niin syvällä, että on kuin sitä ei olisikaan. Sitä on hauska näytellä, koska sinun ei tarvitse ajatella niin paljon.

Hollywood Life: Candice Accola Carolinen ja Tylerin välimatkasta 5. kaudella

Tyler on tavallaan mukana myös kauden aloituksessa. Milloin hän ja Caroline vihdoin näkevät toisensa?
En tiedä, mutta toivottavasti pian1 Näemme Tylerin jossain vaiheessa ja katsojat joutuvat vain katsomaan ja odottamaan mitä tapahtuu. Minulla on tunne, että Caroline on joko todella iloinen tai todella vihainen.

TV Line: Candice Accola Carolinen siirtymisestä collegeen ja Klarolinesta

Joutuvatko Caroline ja Elena kampuksella jonkinlaisiin omiin yliluonnollisiin taisteluihin mukaan?
Luulen kaikkien tietävän, ettei collegekokemuksessa ole kyse vain opiskelijabileistä. Kampuksella on omat yliluonnolliset tapahtumansa – muuten sarja olisi todella tylsä. Siellä on ehdottomasti yliluonnollisia ongelmia, jotka seuraavat heitä collegeen ja se on todella mahtavaa. Tapaamme myös uusia hahmoja, saamme tietää lisää tarinastaj a miten nämä uudet hahmot liittyvät siihen.

Voivatko fanit odottaa mitään mainintaa Klausista? Vai onko aihe lähinnä taka-alalla tässä vaiheessa?
Se on taka-alalla kauden alussa. Tällä hetkellä ei ole ainakaan puhetta Carolinen virallisesta piipahduksesta New orleansiin lähiaikoina, mutta Klaus tulee ehdottamasti esille keskusteluissa kauden edetessä ja saamme maistiaisen siitä mitä Caroline todella hänestä ajattelee.

Hollywood Reporter: Candice Accola Carolinen 5. kaudesta

Miten Caroline ja Elena selviävät paineista piilotta vampirisminsä Whitmoressa?
Vampyyrit eivät varsinaisesti ole tulleet arkuistaan Mystic Fallsissa, eivätkä etenkään Whitmoren Collegessa, joten Caroline ja Elena aikovat pitää itsensä visusti salassa. Näemme sen myös kauden edetessä.

Caroline ja Elena myös oppivat, että collegessa on tekeillä paljon muutakin, kun mitä he ajattelivat. Miten heidän uusi huonetoverinsa Megan liittyy asiaan?
Mielestäni olisi todella huono veto käsikirjoittajilta, jos yliluonnolliset ongelmat eivät seuraisi heitä collegeen. Näemme, ettei näillä hahmoilla ole tyypillistä collegekokemusta. Draama seuraa heitä ja he aikovat selvittää uusia ongelmia, joita koulussa on tullut ilmi. Kyse ei ole vain opiskelijabileista ja kaljalavoista. Whitmore Collegessa on paljon muutakin tekeillä.

Kommentit pois päältä artikkelissa Haastatteluja ja artikkeleja 5. kaudesta

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland