Haastatteluja ennen uuden kauden alkua
Kirjoitti: | 15. syyskuu, 2011 | artikkelit, haastattelut, season 3 |

Haastatteluja tulee jo niin paljon, että niistä on mellein mahdotonta pitää lukua. Tässä on pieniä otteita parista haastattelusta, alkuperäisistä artikkeleista voit lukea lisää. Linkit otteiden yhteydessä.

The TV Addict: Julie Plec

Q: Mitä voit kertoa Jeremyn ex-tyttöystävien Vickin ja Annan haamujen palaamisesta?
A: Kauden lopussa näimme kahden kuolleen vampyyrin, jotka olivat todella tärkeitä elementtejä Jeremyn elämässä, tekevän paluun. Mutta emme tiedä mitä he ovat tai miksi he ovat siellä, joten se on melko lailla se mitä kaudella tapahtuu – Jeremy yrittää selvittää miksi hänen kuolleet tyttöystävänsä ilmestyivät ja hän tekee valinnan, ettei välttämättä kerro siitä kenellekään a lopulta päättää, ettei voikaan pitää asiaa itsellään, mutta ei halua kuitenkaan avautua nykyiselle tyttöystävälleen siitä, että hänen henkiinpalauttamisensa auheutti joitain näkyjä entisistä tyttöystävistä.

Q: Siis ensin Damon mursi Elenan veljen kaulan ja nyt hän aikoo seurustella tämän kanssa?
A: Seurustelu on ehkä hieman vahva ilmaisu. Mielestäni heillä kahdelle on kummallinen ja huokutteleva kemia. Ja mielestäni on olemassa kysymy,s että miksi valitsemme aina pahat pojat. Miksi haluamme aina pahoja poikia?! En tiedä. Minulla ei ole siihen vastausta. Joten saa nähdä saammeko hieman vääristeltyä sitä. On hassua, että Elena oikeastaan valitsi kiltin pojan, mutta kiltti poika on vampyyri – mikä on taas sen vastakohta – joten saa siis nähdä.

TV Live: Julie Plec

Q:Ennen olette jakaneet kauden aina jaksoisin. Mikä on 3. kauden ensimmäinen jakso?
A: 3. kauden jakso on teemaltaan, Missä Stefan on? Onko hän kunnossa? Pystyykö hän säilyttämään ihmisyytensä? Voiko hänet pleastaa Klausilta? Haluaako hän tulla pelastetuksi Klausilta? Ja viimeisimmäksi Stefanin ja Klausin matkasta, heidän työskennellessään Klausin tavoitteen kanssa tehdä lisää samanlaisia hybridejä kun hän itse. Siinä paljon sitä mitä sankareillemme kuuluu. Taustalla on tietenkin kummutustarina, joka lopulta nivoutuu Klausin tarinaan ja kaikki alkaa hahmottua. Ensimmäisen jakson lopulla ymmärrämme kuinka kaikki liittyy yhteen ja mihin olemme matkalla kauden toisella osuudella.

Q: Onko Damon edelleen kimpassa Andia Starin kanssa?
A: Damon ei todellakaan ole ollut totaalisessa selibaatissa kesän ajan. (naurua) Damon on kyllä saanut…

Q: Voitko kertoa tulemmeko näkemään muita alkuperäisen perheen jäseniä?
A: Voin kertoa, että alkuperäisten tarinan tutkinen – sitä on paljon – on todellakin suunnitelmissamme kauden ensimmäisen jakson loppupuolella. Haluamme todella sukeltaa siihen maailmaan 1000 vuotta ennen vampyyrien olemassaoloa.

TV Guide: Paul Wesley
AOL TV: Ian Somerhalder
EW: Ian Somerhalder

Pahoittelut siitä, etten jaksanut kaikkia haastatteluja suomentaa, mutta niitä putkahtelee niin kovaa vauhtia, että millään ei ehdi. Kielitaitoisille halusin kuitenkin lisätä linkit, jotta voitte käydä itse halutessanne lukemassa kyseiset haastattelut. :)

Kommentit pois päältä artikkelissa Haastatteluja ennen uuden kauden alkua

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland