Examiner paljastaa lisää tulevasta ”The New Deal” jaksosta
Kirjoitti: | 30. joulukuu, 2011 | artikkelit, jaksot, season 3 |

Examiner on nähnyt tulevan jakson ennakkon ja vastaa nyt muutamiin fanien kysymyksiin jaksosta. Tämä haastattleu valottaa melko paljon jakson tapahtumia, joten se on siis melkoisen SPOILAAVA. Lukekaa siis omalla vastuulla.

Voitteko hieman valoittaa Stefanin suunnitelmia? Ja mitä voitte kertoa Bonnien ja Stefanin työskentelystä yhdessä? (@mus1c_)
Stefan pitää vielä suunnitelmansa omana tietonaan yrittäen pitää arkut turvassa ja piilossa Klausilta. Bonnie taas on nähnyt unia, joita hän ei ymmärrä ja jotka oikeasti ovat enneunia arkuista. Hän saa selville paikan, jossa arkut ovat piilossa löytääkseen Stefanin odottamassa. Se minkä sopimuksen he tulevat tekemään, näemme tulevaisuudessa, mutta Bonnien voimat noitana tekevät hänestä tähden kaupungissa ja Stefanin showssa ja sanotaan vaikka niin, ettei hän ole ainut noita, joka vihaa Klausia ja haluaa auttaa Stefania.

Yhtään toivoa Stelena faneille?
Päältäpäinä näyttäisi, että ei. Elenan mielestä Stefan petti hänet, mikä ei anna kovin paljoa tunteille tilaa. Mutta jos haluatte lukea rivien välistä, niin Elena on edelleen valmis seisomaan Stefanin edessä ja vetoamaan Stefanin Elenasta välittävään puoleen tai ainakin hänen inhimilliseen puoleensa. Stefanin vastaus ei ehkä auta asiaa, mutta hän on mies tehtävällä juuri nyt tehden ja sanboen kaiken mitä vaaditaan saadakseen suunnitelmansa Klausia vastaan toimimaan. Hän saattaa haluta työntää Elenan pois pitääkseen tämän turvassa, mutta kun Elena tajuaa, että Stefan pelasti Klausin oikeasti pelastaakseen veljensä, se saa Elenan miettimään välittääkö Stefan hänestä edelleen niin paljon kuin veljestäänkin?

Miten Tylerin ja Carolinen suhde voi ja mitä voit kertoa heidän tarinastaan? (@slupu)
Tyler on Klausin hallinnassa, joten asia on niin, että vaikka hän kuinka itse uskoo tekevänsä omat päätöksensä ja olevansa luottamuksen arvoinen, hänen tekemisensä tulevassa jaksossa kertovat toista. Hän on kuin Klausin ohjaama nukke ja vaikka Caroline onkin kummallisesti poissa tästä jaksosta, tiedämme ettei Tylerin teot lupaa hyvää heidän tulevaisuudelleen tai muillekaan ystävyyssuhteille, joiden kanssa Tyler on jumissa jaksossa.

Selviävätkö kaikki hengissä?

Teknisesti vampyyrit ovat jo kuolleita, joten… Ei vaan, oikeasti. Se yllätti meidät, mutta vain kaksi pääpelaajaa ovat vaarassa tässä jaksossa ja kaikki joista välitämme selviävät Mystic Fallsista melko ehjinä. Mainitsimme, että Alaric päätyy sairaalaan, mutta odottakaamme nopeaa ja täydellistä toipumista.

Alkuperäisestä artikkelista voit lukea vielä hieman lisää jakson tapahtumista.
Examiner

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa Examiner paljastaa lisää tulevasta ”The New Deal” jaksosta

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland