EW:n ensikatsaus Bonnien äitiin
Kirjoitti: | 06. tammikuu, 2012 | artikkelit, haastattelut, jaksot, näyttelijät, season 3 |Sarja on vasta palannut tauolta aivan muutama tunti sitten, mutta katsokaamme nyt jo eteenpäinä jaksoon, joka on tulossa kahden viikon kuluttua, jossa tulemme tapaamaan ensikertaa Bonnien äidin, Abby Bennettin, jota esittää Persia White.

”Tulossa on hieman kysymyksiä, joihin Bonnie kaipaa vastausta: Miksi jätit minut tai miksi katosit? Mikä sai sinut katoamaan? Minne menit? Mikset ollut elämässäni?” Graham kertoo. ”Monet kysymykset saavat vastauksensa ja saamme tietää missä Bonnien äidin sydän on ja miksi hänen on tultava takaisin Bonnien elämään. Ja koko juttu tulee yllättämään teidät, koska se ei ole sitä mitä luulette.”

”Tulossa on paljon epämukavaa, mutta rikasta äiti-tytär asiaa,” vastaava tuottaja Julie Plec paljastaa. ”Noitiemme kanssa kerromme aina tarinaa siitä kuinka noitana oleminen tuo mukanaan ovat vaikeutensa elämässä. Joudut aina huomaamaan olevasi muiden yliluonnollisten asioiden keskellä. Bonnien äiti Abby on kävelevä esimerkki siitä.”

EW

Kommentit pois päältä artikkelissa EW:n ensikatsaus Bonnien äitiin

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland