EW: Mihin jäimme ja mihin olemme menossa?
Kirjoitti: | 06. tammikuu, 2012 | artikkelit, haastattelut, jaksot, season 3 |

EW julkaisi eilen artikkelin koskien uusinta jaksoa, jossa kerrataan hieman sitä mihin olemme tiettyjen hahmojen kanssa jääneet ja mihin olemme heidän kanssaan menossa. Vihjeistä saamme ehkä hieman tietoa myös muista tulevista jaksoista ja siitä mihin olemme suuntaamassa. Tässä pari esimerkkiä, mutta artikkelit kattaa myös muut suosikkihahmomme…

TYLER
”Tyler tulee oppimaan melko kivuliaalla tavalla seurauksistaan Klausin herruudessa ensimmäisissä muutamassa jaksossa ja se saa hänet ymmärtämään, että hän on itse vaarassa ja vaara Carolinelle,” Plec kertoo. ”Jos hän ei ole varovainen hänen yhteytensä Klausin saattaa satuttaa Carolinea ennemmän kuin vain heidän eronsa.”

CAROLINE
Ilmeisesti hän on vielä suremassa eroa, koska hän ei ole uusimmassa jaksossa. Ensi viikolla hänellä on jotain juhlittavaa (tavallaan); hänen 18-vuotissyntymäpäivänsä. ”Caroline on tavallaan teinikriisissä,” Plec kertoo. ”Hän sanoo ’En voi odottaa täyttäväni 18. Seitsemäntoista on täytevuosi. Olen jumissa täytevuodessa ikuisuuden’,” Plec sanoo. ”Hän on aloittamassa kyseenalaistamaan sen mitä hänen elämänsä tulee olemaan vampyyrina ja on tavallaan suremassa suhteen loppumista Tylerin kanssa ja tuntee olonsa surulliseksi. Ja Carolinen ollessa surullinen, varsinkin kun juhlat ovat tulossa, saa Elenan ja Mattin ja Bonnien ymmärtämään, että heidän on tehtävä jotain piristääkseen häntä ja he antavat hänelle todella epätavallisen ja ei-perinteisen syntymäpäivän.” Hauskaa, eikö? Tiedämme paremmin! ”Ja kuten asiat tuppaavat sarjassamme menemään, asiat menevät todella pahasti pieleen,” Plec lisää nauraen.

KATHERINE JA MATT
Mattista, ”Sanomme häntä viimeisesti jäljellä olevaksi ihmiseksi monella tavalla,” Plec sanoo. ”Hän on kantava voima ystäväjoukossa. Tulemme näkemään sen ja ymmärtämään, että Matt on se tyyppi joka sanoo ’Hei, odottakaa hetki. Rauhoittukaa hetki. Oletteko yhtään huomanneet kuinka sekaisin elämänne ovat?’ Ja silti Matt on jatkuvasti tekemisissä heidän kanssaan ja heidän ovat sotkussa vampyyri-, noita- ja hybridijuttujensa kanssa, joten hän ei voi oikeastaan paeta sitä.”
Katherine on, tietenkin, paossa. Olemme tyhmiä uskoessamme, että hän todella välittäisi molemmista Salvatoren veljistä? ”En usko, että olette tyhmiä ollenkaan. Uskon, että se on totta. Selvästihän hän sanoi, ’Ihmisyys on vampyyrin suurin heikkous. Mutta silloin tällöin annan omani tulla pintaan’ Mielestäni se todella määrittelee Katherinen: Silloin tällöin hän antaa itselleen vapauden nauttia todellisista tunteista ja paljastavat hänet aina. Jonain päivänä hänen kiinnostuksensa molempiin veljeksiin voi olla hänen loppunsa. Mutta siihen asti hän yrittää olla fiksu ja pysyä hiljaa ja piilossa.”

Käy katsomassa alkuperäinen artikkeli ja lukemassa mitä muuta hahmoillemme on luvassa: Alaric, Jeremy, Damon ja Elena, Rebekah, Klaus, Stefan ja Bonnie ovat kaikki saaneet omat osuutensa.

Täältä: EW

Kommentit pois päältä artikkelissa EW: Mihin jäimme ja mihin olemme menossa?

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland