E!Online, TV Line ja TV Guide: Spoilereita tulevasta
Kirjoitti: | 19. tammikuu, 2012 | artikkelit, haastattelut, näyttelijät, season 3 |

Viikon spoileripläjäykset, joissa siis vastattu fanien lähettämiin kysymyksiin.

E!Online

Moosewithagoose: Voisitko kysellä mahdollisista Caroline/Stefan kohtauksista TVD:ssä? Olisin todella kiitollinen!
A:
Tehty! Puhuimme Candice Accolan kanssa, joka kertoo olevansa kyseisten kohtausten suuri fani, mutta sanoo ”tällä hetkellä nuo kaksi eivät ole olleet juurikaan tekemisissä”. Buu! Ja romanssista heidän välillään Accola sanoo, ettei se ole kovin todennäköistä. ”Uskoisin, että se olisi todella monimutkaista,” hän kertoo. ”En pysty oikeastaan kuvittelevan, että mitään sellaista tapahtuisi kovinkaan pian jos koskaan.”

occamsrazor0: Jotain alkuperäisestä perheestä, kiitos!
A: Kuten monet fanit varmaan jo tietävät, tulemme tapaamaan kaksi uutta veljestä pian ja näin Joseph Morgan kertoo. ”Suhteeni Koliin on todella erilainen kuin Finniin. Kun saamme koko perheen kokoon, tunnelma on hyvin latautunut.” Koko perhe? Asiat, jotka saavat meidät… Kun ehdotimme ajatusta alkuperäisten spinoffista, hän kertoi olevansa ehdottomasti mukana.

Jessica: Milloin Stefan saa tietää Damonin ja Elenan suudelmasta?
A: Todella pian. Tällä viikolla pian!

Margie: Kuolemaisillani odotan Klaus ja Caroline paljastusta!
A: Ei mitään heidän välillään seuraavassa jaksossa. Surullista! Klausilla on kädet täynnä yrittäessään saada arkkuja takaisin. Mutta mukana on hieno tarina, johon Tyler on osallinen. Lisäksi Bonnien äiti ja Carolinen isä ilmaantuvat seuraavassa jaksossa. Toinen auttaakseen lastaan, toinen ei.

TV Line – Ask Ausiello

Q: Virallinen jaksoseloste uudesta TVD jaksosta kertoo, että Klaus pitää illalliset. Mitään infoa mitä tulee tapahtumaan? -Julia
A: Vaikuttaa, että jälkiruoaksi on verta. ”Kaikessa mitä Klaus tekee on mukana hieman väkivaltaa – vaikka se alkaisi aterialla, se tulee päättymään väkivaltaan,” paljastaa itse isäntä Joseph Morgan. ”Mukana on asioita, jotka eivät välttämättä löydy illallisetiketistä. Lisäksi tunnelma on hyvin latautunut. Kuvittele tätä uskomattoman voimakas hybridi järjestämässä illallisia. Keitä ovat vieraat? Mistä keskustellaan? Mitä hän tarjoaa pääruoaksi? Mikä hänen pöytäetikettinsä on? Se on todella mielenkiintoinen idea. Olemme nähneet niin paljon hänen fyysistä käyttäytymistä ihmisten kanssa, että on kiinnostavaa nähdä hieman hänen kultturellista puoltaan, hänen charmiaan ja eleganssiaan siellä illallispöydässä.”

TV Guide – Mega Buzz

Q: Vaikuttaa, että Klaus on kehittämässä romanttisia tunteita Carolinea kohtaan Vampyyripäiväkirjoissa. Ovatko ne tunteet Klausille edes mahdollisia?
A: Myös hybrideillä on tunteet! Klaus mainitsi aiemmin aikaisemman rakastajattarensa ja saamme siitä lisää tietoa pian. ”Tulemme oppimaan lisää hänen menneisyydestään ja mikä on tehnyt hänestä niin sulkeutuneen,” Joseph Morgan kertoo. ”Hänen on opittava luottamaan; hänellä ei ole sitä tällä hetkellä. Koska perheen pettäminen, hänen isänsä ja kaikki jotka ovat hylänneet hänet saivat hänet alkamaan rakentamaan ihmissuhteita pelkoon ja vihaan perustuen. Jos hän voi oppia taas luottamaan, sitten hänellä on mahdollisuus myös rakastua uudelleen.”

Kommentit pois päältä artikkelissa E!Online, TV Line ja TV Guide: Spoilereita tulevasta

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland