E!Online spoilaa tämän illan jaksoa
Kirjoitti: | 09. helmikuu, 2012 | artikkelit, jaksot, season 3 |

Tässä viisi juttua joita voit odottaa tämän illan jaksolta:

1. Elena jakaa muutamia hyvin intensiivisiä hetkiä molempien Salvatoren veljesten kanssa, mukaanlukien kohtaus, jossa toinen veljeksistä pudottaa kolme hyvin tärkeää sanaa. Molempien parien fanien tulisi varautua suureen angstiin, mukaanlukien Elena satuttamassa Damonia ja mahdollisesti aiheuttaen vanhan Damonin paluun. Emme aio valehdella, tavallaan meillä oli häntä ikävä!

2. Emme tiedä teistä, mutta olemme salaa kannattaneet Elenan ja Elijahin suhdetta siitä ensimmäisestä kohtauksesta asti, joten heidän hetkensä tämän illan jaksossa tekivät meidät erityisen onnellisiksi. Rebekah, joka ei tosiaankaan ole Elenan suurin fani tällä hetkellä, pudoottaa vihjeen siitä, että Elijahilla olisi tunteita Elenaa kohtaan ja kaksikko vaihtaa monia merkitseviä katseita tanssiaisissa.

3. Alkuperäisellä äidillä Estherillä on vakavia suunnitelmia perheelleen, suunnitelmia, joihin Elena kuuluu. Ai, ja valmistautukaa näkemään hieman sisarusriitelyä alkuperäisten veljesten ja siskon välillä, mikä on niin samaistuttavaa, että melkein unohdat, että he kaikki ovat yli tuhatvuotiaita. Ja mitä tulee kahteen ensikertailaiseen, Kol tahtoo vain pitää hauskaa ja aiheuttaa hankaluuksia (ja näyttää hiton hyvältä niin tehdessään!), kun Finn on todellinen mammanpoika.

4. Klaus tykkää Carolinesta merkittävällä tavalla, eikä ole ujo sen suhteen tämän illan jaksossa. On vaikea muistaa, että hän on pirullinen hybridi vastuussa monista kuolemista Mystic Fallsissa, kun hän näyttää niin upealta smokissa ja lupaa viedä sinut minne ikinä tahdot. Ikävä kyllä Carolinen rakkautta (ja kunnioitusta) ei voi ostaa. Plus hänellä on yhä tunteita Tyleria kohtaa. Muuttuuko se kun Caroline näkee erilaisen puolen Klausista, jota kukaan ei ole koskaan ennen nähnyt

5. Seuraavat eivät esiinny tässä jaksossa: Alaric on sairaalassa, Tyler on parantamassa itseään Carolinelle, Meredith on sekoilemassa ja/tai pitämässä huolta Alaricista ja Bonnie on oletettavasti kotona. Älkää huoliko, Bonnie fanit: jotain tapahtuu tässä jaksossa, jossa Bonnie tulee taatusti olemaan suuressa osassa tulevissa jaksoissa.

Lue lisää täältä!

Kommentit pois päältä artikkelissa E!Online spoilaa tämän illan jaksoa

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland