Cassidy Freeman haastatteluissa
Kirjoitti: | 15. maaliskuu, 2012 | artikkelit, haastattelut, jaksot, näyttelijät, season 3 |

Pian tulemme tapaamaan Sagen, jolla on ollut merkittävä rooli Damonin hahmon kehityksessä ja onkin ymmärrettävää, että media (ja me) olemme erittäin kiinnostuneita tästä neitokaisesta ja tässä siis lisää haastatteluja, joista pienet pätkät ja lisää voitte lukea alkuperäisistä artikkeleista.

The Hollywood Reporter

Q: Millaista oli näytellä Sagea 1900-luvulla?
A: TVD loi ajan todella kauniisti. Heillä on silmää yksityiskohdille pukujen, hiusten ja meikin kanssa. Se oli nautinto.

Q: Sage oli tavallaan muokkaamassa Damonia sellaiseksi jona hänet tunnemme nyt. Onko hän joku joka auttoi Damonia parempaan?
A: Uskon, että hän auttoi Damonia parempaan. Luulen, että Damon on kuka on tai ehkä Sage oli kuin katalyyttina auttamaan hänestä tulemaan sellainen kuin hän halusi olla. Joka tapauksessa Sage todella inspiroi Damonin vampyyrina olemista, enkä usko että tarinaa olisi ilman sitä.

Q: Sage ilmestyy myös nykypäivässä. Mitkä tapahtuvat tuovat hänet uudelleen Mystic Fallsiin?
A: Mystic Falls on todella määränpää. Hän tulee takaisin etsiäkseen Finniä, aluperäistä, joka on Sage todellinen rakkaus. Se on oikea syy Sagen paluuseen, mutta hänellä on ehdottomasti myös muutakin tehtävää, kun hän saapuu kaupunkiin.

KSiteTV

Kuvaillessaan Sagea, Cassidy antaa mielenkiintoisen vihjauksen, että hän ”tavallaan opetti Damonia olemaan vampyyri,” mutta mitä muuta hän tekee täällä? Voisiko hän olla avain Salvatorejen tehtävässä tuhota alkuperäiset? ”Hän on ehdottomasti kytköksissä alkuperäisiin, mutta hän toivoo voivansa olla Finnin kanssa, joten en ole varma haluaako hän tuhota alkuperäisiä,” Cassidy kertoo sanoen, että Sagen perimmäinen tavoite on olla Finnin kanssa. ”Hän on henkilö, joka ehdottomasti toimii saadakseen haluamansa ja on valmis tekemään vaihtokauppaa, mutta samaan aikaan hän tietää mitä haluaa ja se on olla taas yhdessä Finnin kanssa.” Kuulostaa kuitenkin siltä, että hän saattaisi auttaa Damonia selvittämään Rebekahin aikeet.

Kommentit pois päältä artikkelissa Cassidy Freeman haastatteluissa

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland