Candice Accola puhuu videolla mm. Klausista ja Carolinesta
Kirjoitti: | 02. helmikuu, 2012 | artikkelit, haastattelut, näyttelijät, season 3 |

Entertainment Weekly kävi haastattelemassa Candice Accolaa jokunen aika sitten ja haastatteluvideolla (jota ei valitettavasti saanut upotettua, joten joudutte käymään EW:n sivulla katsomassa sen) puhuttiin mm. Klausista ja Carolinesta.

Accola kertoo, että hänen mielestään kohtaus Klausin ja Carolinen välillä oli kaunis ja puhuu siitä millaisia henkilöitä Caroline ja Klaus ovat, heidän vahvuudestaan ja siitä miten Caroline on tuntenut, ettei kukaan halua häntä ja nyt sarjan pahis onkin kiinnostunut. Tulemme näkemään parin tanssivan viikon kuluttua tulevassa tanssiaisjaksosta, mutta vielä ei pidä hätäillä siiät mihin se johtaa.

Accola kertoo myös, että tulossa on uusia hahmoja, takaumajakso, sekä yllättävästä asiasta, joka on tulossa ja jota katsojat eivät osaa edes odottaa.

Käy katsomassa mukava haastattelu siis EW:n sivulta, johon linkki ylhäällä.

 1. Rosay
  16.31 02.02.2012

  voi ei, nyt jo pelottaa toi ’jota katsojat eivät osaa edes odottaa’- juttu. :D Varmasti jakso loppuu ihan hirveesti & tulee suurempi hinku viellä kattoo tuot sarjaa lisää, mut ei.. ei vaa sitte enää voi, ku seuraava tulee vasta ens viikolla, prkl..

 2. Tipsuli
  17.41 02.02.2012

  Välttämättähän tuo asia ei edes tapahdu vielä tässä jaksossa vaan kenties vasta tulossa.. Nämä näyttelijöiden paljastukset ovat aina niin epämääräisiä, ettei niistä koskaan tiedä. Eikä sen välttämättä tarvitse olla huono asia, joka tapahtuu :)

 3. Rosay
  22.45 03.02.2012

  jepsis, silti jänskättää ! (: no.. tekstityksiä odotellessa!! :)

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland