Candice Accola paljastaa Carolinen onnettomasta collegekokemuksesta
Kirjoitti: | 03. lokakuu, 2013 | artikkelit, haastattelut, näyttelijät, season 5 |

Me kaikki luultavasti odotamme Carolinen olevan todella innoissaan collegeen pääsystään. Kaikki ei ole kuitenkaan sitä miltä näyttää, eikä Carolinen collegekokemustaan ole välttämättä pelkkää ruusuilla tanssimista, kuten Candice Accola paljasti TV Fanaticille.

”Caroline on oikeastaan melko tolaltaan kauden alussa,” tähti kertoo. ”Hän haluaa täydellisen collegekokemuksen, mutta odottaa Bonnien ja Tylerin ilmestymistä.”

Bonnie on kyllä hengessä mukana (kirjaimellisesti) kauden avauksessa, vaikka Caroline ja Elena vain uskovat heidän ystävänsä matkustelevan.
”He kommunikoivat Jeremyn kautta, joka kirjoittaa sähköpostia aave-exänsä puolesta,” Accola sanoo. ”He eivät osaa arvatakaan, että Bonnie on kuollut.”

Entä Tyler? Caroline saa epätoivotun puhelin poikaystävältään ensimmäisessä jaksossa – eikä häntä nähdä jaksossa. Accola ei sanonut milloin katsojat näkevät ihmissuden, mutta hän vihjasi Carolinen tulevan reaktion Tylerin paluuseen olevan joko ”todella iloinen tai todella, todella vihainen.” Se ei ole mitään välistä.”Se mikä alkoi suurilla odotuksilla muutuu melko nopeasti Carolinen kannalta,” Accola kertoo. ”Emme näe häntä jalkapallopeleissä ja Elenan täytyy raahata hänet bileisiin. Se ei ole ollenkaan hyvä ensimmäinen collegepäivä.”

Eikö edes, kun Kendrick Sampson ilmestyy Jessenä? Ja näyttää selkeää kiinnostusta tämä Mystic Fallsin kaunotarta kohtaan?
”Tytöt saavat ehdottomasti paljon huomiota vastakkaisen sukupuolen edustajilta collegessa,” Accola nauraa. ”Ja Jesse kiinnostuu Carolinesta. Mutta hän ei taas ole kiinnostunut. He ovat vain ystäviä. Carolinen huomio on Tylerissä.”

Kokonaisuudessaan, näyttelijätär kertoo, että 5. kaudella nähdään ”paljon enemmän ihmiskokemuksia”, kun sukellamme syvemmälle mytologiaan, johon liittyy uusi mielenkiintoinen historia, joka liittyy Damoniin ja Stefaniin.
”Näemme monien hahmojen todella muuttuvan,” Accola vihjaa viitaten Carolinen muuttoon pois kotikaupungistaan. ”Aivan kuin tapaisimme hänet ensimmäistä kertaa. Se melko siistiä.”

Kommentit pois päältä artikkelissa Candice Accola paljastaa Carolinen onnettomasta collegekokemuksesta

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland