Candice Accola Disfunkshion-lehden haastattelussa
Kirjoitti: | 16. marraskuu, 2011 | galleria, haastattelut, kuvat, näyttelijät |

Candice Accola antoi tässä vähän aikaa sitten haastattelun Disfunkshion-lehdelle, joka suorastaan ylistää nuorta näyttelijätärtä. Candice juttelee itsestää, pukeutumisestaan, hyväntekeväisyydestä, osastaan sarjassa ja musiikista. Upeat kuvat löydät galleriasta.

Candice Accola oli täydellinen haastateltava: hän oli lämmin ja pirteä keskustelumme aikana. Ikäisekseen Candice on saavuttanut menestystä monilla tasoilla, mutta on edelleen vaatimaton hankkeistaan. Kaunis, miellyttävä, muodikas ja älykäs ovat vain muutamia adjektiiveja, jotka parhaiten kuvaavat tätä kunnian himoista, ahkeraa nuorta naista. Hän roolimuutoksensa Vampyyripäiväkirjoissa jälkeen tällä tähtösellä on ollut monia henkilökohtaisia saavutuksia kasaantumassa, mukaanlukien hänen suuri sydämensä hyväntekeväisyystyötä kohtaan ja tietoisuuden asianajoa. Ei ole yllätys, että Candice on yksi halutuimmista kaunottarista Hollywoodissa, joissa yhdistyy sisäinen ja ulkoinen kauneus.

Voitko samaistua hahmoosia Vampyyripäiväkirjoissa millään tavoin?
Voin tosiaankin samaistua! Hahmoni äskettäin löysi yliluonnolliset voimansa. Ja vaikka en pysty suoraan samaistumaan siihen, olen myös nuori nainen yhä etsimässä itseään

Mikä on ollut yleinen kokemuksesi sarjasta?
Se on suurin siunaus ikinä. Meillä on hyvin suuri näyttelijäkaarti, mutta olemme silti tosi läheisiä. Kuvaamme Atlantassa, eikä kukaan meistä ole sieltä päin, joten se teki meidät tavallaan läheisiksi siksi, että olemme kaikki uudessa ympäristössä yhdessä.

Mikä saisi sinut kiinnostumaan näyttelemisestä?
Aloitin itse asiassa laulamisella. Tein levytyssopimuksen 16 vuoden ikäisenä ja sieltä haarauduin näyttelemiseen. Kävin läpi monia hylkäämisiä ja erehdyksiä ennen kuin tunkeuduin alalle.

Musiikista puheen ollen, millaista musiikkia kuuntelet juuri nyt?
Tällä hetkellä kuuntelen the Miniature Tigersia. Näin juuri Billy Idolin konsertissa täällä Atlantassa. Se oli uskomatonta!

Mikä tekee sinusta niin tieoisen niin nuorella iällä ottaaksesi osaa hyväntekeväisyystapahtumiin ja yhteisölle antamiseen?
Pysyn vain uskollisena sillä, kuka olen ja mitä tiedän. En mene pois tieltäni tehdäkseni mitään, mikä ei ole osa päivärutiiniani – tarkoittaen, että kaikki, mitä teen, on aitoa ja suoraan sydämestäni. Asetamme niin paljon painoarvoa asiolle, joilla ei ole merkitystä maailmassa, ja emme tunnista tärkeitä asioita kuten yhteisön auttamista.

Miten kuvailisit tyyliäsi?
Sarjan alusta saakka olen ollut tietoisempi kuin ennen siitä, mihin pukeudun. Minusta on tullut myös järkevämpi. Los Angelesissa on monia todella hyviä vintage-/halpiskauppoja. Mutta minulle on tärkeää myös mukavuus. Pidän päälläni vain sellaista, mikä tuntuu hyvältä kehollani. Toki meistä kaikista on mukavaa laittaa designmekko päälle silloin tällöin ja pynttäytyä, mutta totta puhuen, se ei ole käytännöllistä jokapäivän naisella ja arkikäyttöön.

Kommentit pois päältä artikkelissa Candice Accola Disfunkshion-lehden haastattelussa

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland