Candica Accola ja Julie Plec puhuvat tulevasta jaksosta…
Kirjoitti: | 12. tammikuu, 2012 | artikkelit, haastattelut, jaksot, näyttelijät, season 3 |

Seuraava jakso lähestyy taas tunti tunnilta ja paljon on taas viime hetken haastatteluja putkahdellut monista eri lähteistä, joissa hieman vihjataan jakson tapahtumiin ja siihen mitä voimme kenties odottaa. Ensimmäisessä E!Onlinen artikkelissa Julie Plec ja Candice Accola puhuvat jakson tapahtumista;Carolinen syntymäpäivästä, Elenan tunteista, Jeremystä, jopa siitä milloin Elijah palaa.

E!Online

CANDICE ACCOLA CAROLINEN SYNTYMÄPÄIVÄSTÄ:
”Kun kaikki luulisivat, että Caroline järjestäisi itselleen mahtavat juhlat ja olisi seitsemännessä taivaassa, oikeasti Caroline on todella masentunut. Hän ei ole ollenkaan innostunut syntymäpäivästään. Tämä on ensimmäinen kerta, kun hän todella tajuaa, että vaikka täyttää 18, niin hän ei silti todella täysi 18,” Accola selittää. ”Tämä on ensimmäinen kerta, kun hän tajuaa, että vampyyrina oleminen estää häneltä paljon ’ensimmäisiä’ elämässä ja varsinkin 18 täyttämistä. Kaikki ovat innoissaan juhlimisesta, mutta hän on oikeastaan ainut joka ei odota sitä ja haluaisi vain olla jätettynä yksin syntymäpäivänään.”

JULIE PLEC ELENASTA:
”Elena on hämillään, turhautunut ja yrittää keskittää energiansa pois itsestään ja kysymyksistä joita hänellä on päässään tunteistaan kumpaakin veljestä kohtaan ja hän kanavoi sen haluamalla yrittää auttaa Carolinea karistamaan masennuksen 18-vuotispäivästään,” Plec selittää. ”Mutta prosessissa hän joutuu melko pahaan tilanteeseen Stefanin kanssa, joka järkyttää hänen sieluaan hieman.”
Plec vihjaa, että eräs kohtaus jakson lopulla valottaa paljon Elenan mielentilaa: ”Siellä on melko mukava kohtaus jakson lopulla, jossa Elena pohtii missä on ja kuinka on joutunut sinne ja miettii kuka oli verrattuna siihen mitä on nyt. Se on todella hyvä hetki hänelle, joka päästää yleisön hieman hänen päänsä sisään siihen miltä kaikki hänestä tuntuu.”

ELIJAHIN ENCORESTA:
Tietenkin meidän oli pakko kysyä milloin suosikkialkuperäisemme palaisi luoksemme. Valitettavasti Plecin vastaus oli kaikkea muuta kuin ideaalinen: ”En kerro koskaan, mutta hän on tulossa takaisin.” Sitä siis odotellessa!

Lisää vihjauksia tulevasta alkuperäisessä artikkelissa.

Kommentit pois päältä artikkelissa Candica Accola ja Julie Plec puhuvat tulevasta jaksosta…

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland