Assignment X ja Candice Accola puhuvat Carolinen esittämisestä
Kirjoitti: | 02. helmikuu, 2012 | haastattelut, näyttelijät, season 3 |Assignment X haastatteli Candice Accolaa, jonka aurinkoinen Caroline-hahmo erottuu hyvin synkästä joukosta huumorintajullaan ja aurinkoisella olemuksellaan, vaikka hänen viimeisimmät syntymäpäivänsä olivatkin melko masentavat. Tässä haastattelussa Accola puhuu monimutkaisen Carolinen esittämisestä CW:n järjestämässä lehdistöjuhlassa.

Q: Kun aloitit Vampyyripäiväkirjoissa, tiesitkö, että Caroline tulisi muuttumaan vampyyriksi ja satunnaisesti myös mahtavaksi perseidenpotkijaksi?
A: En todellakaan tiennyt. Se oli todella mahtava yllätys, varsinkin kuin 2. kauden avauksen jälkeen Caroline kuolee, joten oli hienoa saada mahdollisuus tulla takaisin ja olla edelleen osa ohjelmaa, mutta nyt vampyyrina.

Q: Tällä hetkellä Carolinen rakkauselämän kannalta oletko itse Team Tyler, Team Matt vai Team Klaus?
A: Itse olen virallisesti Team Caroline. Mielestäni Carolinen pitäisi oppia paljon itsestään, eikä yleisö ole vielä nähnyt kaikkea Tylerista tai Mattista (tai Klausista), joten mielestäni on liian aikaista valita.

Q: Stunteista puheenollen, kuinka paljon fyysistä tekniikkaa sinulla oli jo tullessasi sarjaan?
A: En missään nimessä ollut ammattitanssija, mutta kasvoin ottaen tanssitunteja ja se on todella auttanut stunteissa, askelten laskemisessa ja muussa. On hassua miten asiat, joita opit lapsena ja joista et luule olevan apua, muuttuvat kuitenkin ja yhtäkkiä auttavat sinua työssäsi. Se oli jotain fyysistä, jota harrastin lapsena.

Q: Ottaen huomioon tilanteet, joita Caroline on viime aikoina kohdannut, oletko koskaan lukenut käsikirjoitusta ja ajatellut ennen loppua, ”Voi ei, kuolen.”?
A: En, olen oppinut jo hyväksymään asian, koska (jos hahmo tapetaan) saamme virallinen soiton siitä, enkä ole vielä saanut, joten tunnen olevani vielä turvassa.

Q: Ja mitä haluaisit Fanien eniten saavan irti sarjan 3. kaudesta?
A: Vain viihdettä, varautukaa seuraavaan jaksoon seuraavalla viikolla.

Lisää voit käydä lukemassa alkuperäisestä haastattelusta.

Kommentit pois päältä artikkelissa Assignment X ja Candice Accola puhuvat Carolinen esittämisestä

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland