Assignment X haastatteli Paul Wesleytä
Kirjoitti: | 30. joulukuu, 2011 | artikkelit, haastattelut, näyttelijät, season 3 |

Ensimmäisinä kahtena kautena Salvatoren veljekset Vampyyripäiväkirjoissa oli helppo erottaa toisistaan. Stefan oli se kiltti, joka ei koskaan halunnut tappaa ihmisiä ja Damon oli se paha, joka tappoi kenet halusi ja milloin halusi. Kolmannella kaudella osat ovat vaihtuneet. Stefan on päästänyt sisäisen Repijänsä valloilleen ja Damon, yhdessä Stefanin ihmistyttöystävän Elenan kanssa, yrittää palauttaa Stefanin entiseksi itsekseen.

Wesleylla on hauskaa erilaisen Stefanin kanssa. Tämä ei ole ainut yliluonnollinen hahmo, jota hän on esittänyt – vuosina 2006 ja 2007 Weley näytteli puolienkeli Aaron Corbettia sarjassa FALLEN, joka perustui Thomas Sniegowskin kirjoihin. Hän on ollut myös ihmissusi, sekä Luthor. Nyt hän puhuu väkivaltaisesta Stefanista, puolienkeli Aaronist,a sekä muista yliluonnollisesta rooleistaan.

Odotitko innoissasi, että pääset näyttelemään äärimmäistä pahis-Stefania tällä kaudella?
Enemmän kuin mitään muuta. Haluan näytellä erilaisia hahmoja elämäni aikana, enkä halunnut jumittua stereotyyppeihin, joten on mahtava mahdollisuus päästä tekemään jotain erilaista.

Toivoitko vain, että hahmon kehitystä olisi luvassa, tiesitkö että tämä oli tulossa vai oliko se suuri yllätys?
En tiennyt. Kerroin darjan luojille, että haluan tehdä jotain ja se sanoiv,at että ’hienoa’ ja suostuivat. Emme halua mitään olevan liikaa – haluamme pitää asiat tuoreina katsojille.

Olet näytellyt myös muita kauhu/sci-fi/fantasia-hahmoja Stefanin lisäksi…
Näyttelin Lucas Luthoria Smallvillessä. Tein ihmissusisarjaa nimeltä Wolf Lake. Tein myös yhden pilotin WB:lle, jota ei valittu.

Stefan on suuri muutos viimeisimmästä sarjavakituisestasi, joka oli Aaron Fallenissa. Kun teitte TV-filmi-version siitä, tiesitkö, että siitä tulisi sarja?
Kun tein pilottia, tiesin että se olisi kahden tunnin elokuva oikeastaan. Tiesin, että se tulisi ruutuun. Tiesin, että tuotantolaatu oli todella ilmiömäinen. En ollut varma olisiko heillä varaa siihen sarjana, koska siellä oli niin paljon erikoisefektejä ja toimintakohtauksia. Mutta en ollut varsinaisesti yllättynyt. Se oli viides pilottini ja yksi parhaista, joita olen tehnyt.

Oletko tyytyväinen/yllättynyt kiihkeistä faneista, joita The Vampire Diaries on saanut aikaan?
Voi luoja. Se on kuin unelma käynyt toteen. Kukaan ei halua olla sarjassa 7 vuotta, jolla on vähän seuraajia. Tätä sitä haluaa – haluaa kiinnostaa kaikenikäisiä ihmisiä ja mielestäni Vampyyripäiväkirjat tekee sen. Ei vain nuoria teinejä tai tyttöjä – paljon heitäkin, mutta paljon myös omanikäisiäni ihmisiä ja se on hienoa.

Ja mitä haluaisit ihmisten eniten saavan irti Vampyyripäiväkirjoista tässä vaiheessa?

En koskaan haluaisi ihmisten tietävän mitä odottaa, tai mitä tapahtuu seuraavaksi näyttelijöiltä tai kirjoituksesta.

Lue lisää vastauksia kysymyksiin: Assingment X

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa Assignment X haastatteli Paul Wesleytä

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland