Äänestä suosikkisi kauden jaksoista
Kirjoitti: | 04. heinäkuu, 2014 | season 5 |

5. kauteen mahtui paljon toimintaa ja osa ei ole varmasti vielä edes ehtinyt katsomaan kauden räjähtävää päätöstä. Kesän ajan voitte kuitenkin äänestää omaa suosikkianne kauden jaksoista. Valitse tarkkaan, äänestää voit vain kerran. Tässä jopa hyvä tilaisuus virkistää muistia kauden tapahtumista ja katsella kaikki jaksot uudelleen.

Kauteen mahtui paljon kaikenlaista. Lukiosta siirryttiin collegen maisemiin (vaikkakin opiskelu taitaa kolmikollamme olla viimeisenä mielessä), taisteltiin Silasta vastaan, sanottiin hyvästit Katherinelle, tutustuttiin Enzoon Damonin menneisyydestä, saatiin tietää lisää kaksoisolennoista ja törmättiin uusiin pahiksiin; kulkijoihin. Mukaan mahtui tietenkin myös paljon muutakin, mutta kaikenkaikkiaan kausi oli todella toiminnantäytteinen ja onkin melko vaikea päättää omaa suosikkijaksoa.

="font-size: 9px;">Tags:
  1. tsikiittabanana
    11.07 05.07.2014

    Mä tykkäsin kyllä koko 5 kaudesta tosi paljo! Ei ollu mitää lempparii mut inhokkeja oli pari….. :( Mut en oo vissii nähny vieläkää noita 4 viimestä? Kun ei taida olla linkkejäkään täällä vielä! (:

  2. jenskuli
    13.21 10.07.2014

    Vitoskausi on tosiaankin ollut täynnä vaikka mitä, ja lempparijakso oli tosi vaikea päättää. Neljää viimeisimpää en ole katsonut, mutta jaksot 14-18 ovat mielestäni parhaimpia, mutta 18 on se mun lemppari.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland