3 asiaa Damonista 3. kaudella
Kirjoitti: | 25. syyskuu, 2011 | artikkelit, season 3, videot |

TV Guide haastatteli Ian Somerhalderia selvittääkseen 3 asiaa, jotka katsojien pitäisi tietää Damonista 3. kaudella.

3. Hän on vihainen. Damon halusi aina veljensä ruokailevan ihmisistä kuten hänkin, joten mikä on ongelma? Stefan hengailee vain Klausin kanssa nykyään. ”Damon yritti kaksi kautta saada veljensä tekemään kuten itse: tuhoa kaikki tieltäsi… ja ruokaile jokaisesta yliopistotytöstä, joka tiellesi osuu. Hän yritti pitkään saada sitä tapahtumaan ja nyt Stefan juoksentelee tekemässä juuri sitä, mutta Klausin kanssa joka on ääliö. Ja hän yritti tappaa Damonin! Joten ymmärrätte varmaan mistä Damonin turhautuminen johtuu.”

2. Hän ei halua olla päivän pelastaja. Vaikka Damon tekisi mitä vain pelastaakseen Elenan ja Stefanin (ja ehkä muutaman muunkin), hän ei halua luottosankari. ”Hän ei koskaan uskonut elämänsä menevän niin,” Somerhalder sanoo. ”Hän on antisankari ja vaikka hänen pitää ottaa sankarin rooli, hän ei halua sitä.”

1. Hän ei ole enää vakuuttunnut siitä, että hänen tulisi olla Elenan kanssa. Damon on rakastunut Elenaan ja tämän poikaystävä on poissa, joten nyt on oikea aika iskeä, eikö? Ei aivan. ”Tiedän paljon ihmisiä, jotka toivoisivat sen tapahtuvan, mutta totuus on se, että hän on tehnyt paljon melko sairaita juttuja,” Somerhalder sanoo. ”Vaikka hän pääsisikin suosioon, hän tulee aina tekemään jotain mikä pilaa sen.” Lisäksi he ovat kuin kaksi napaa. ”Elena haluaa elämältään rauhaa ilman kuolemaa ja Damon pitää tappamisesta. Aivan kuin katsoisi gasellia ja leijonaa yrittämässä olla ystäviä, sitä ei vain ole tarkoitettu. He ovat kuin kaksi eri eläintä. Toinen on peto ja toinen saalis.”

Katso kuitenkin videolta yksi asia, joka Damonilla on etuna Stefaniin suhteessa Elenaan:

Kommentit pois päältä artikkelissa 3 asiaa Damonista 3. kaudella

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland