10 asiaa tulevasta ”The New Deal” jaksosta
Kirjoitti: | 29. joulukuu, 2011 | Ei kategoriaa |

KSiteTV julkais artikkelin, jossa kerrotaan 10 paljastusta jaksosta ”The New Deal”. Ne eivät ole ehkä kovin spoilaavia, mutta spoilaavat kuitenkin. Tässä lyhyt lista, tarkemmin kannattaa lukea alkuperäisestä artikkelista.

1. Bonnie! – Ensimmäinen henkilö, jonka näemme jaksossa on Bonnie ja tämä on mukavaa, koska hän on ollut poissa suurimman osa kauden alkupuolta.

2. Hölkkäys – Tässä jaksossa Elena lähtee lenkille, mikä on kummallista näinä erittäin vaarallisina aikoina. Luulisi hänen tietävän peremmin…

3. Hiukset – Joko olemme tottuneet Damonin hiustenkasvuun tai hän on käynyt parturissa. Ainakaan hän ei näytä enää niin Joyce DeVittiltä.

4. Jeremy ja Tyler – Hengailevat ja Matt tuntee olonsa ulkopuoliseksi. Keskellä jaksoa Jeremy tulee lisäksi tekemään jotain äärimmäisen typerää-

5. Ja Tyleristä puheen ollen… – Muut, varsinkin Elena, kyseenalaistavat Tylerin äkillisen omistautumisen Klausille.

6. Damon on aina mahtava ärsyyntyneenä. – Tätä ei juurikaan tarvitse selittää… Damon tulee huolehtimaan muistakin kuin itsestään.

7. Fanit tulevat olemaan iloisia.. – Mutta kenen pariskunnan fanit? Tätä ei saanut paljastaa. Ainakin kolme faniryhmää saa nähdä pariskuntansa kommunikoivan jotenkin..

8. Uusia hahmoja – Klausilla on hybridi tekemässä likaiset työnsä ja hahmo on melko rasittava. Saamme nähdä myös tohtori Fellin, jota tulee esittämään Torrey DeVitto.

9. Sydäntäsärkeviä päätöksiä – Ainakin yksi hahmo tulee tekemään päätöksen, joka vaikuttaa myös johonkin toiseen. Kenties tämän omaksi parhaaksi.

10. ”Kukaan meistä ei pääse kaupungista elävänä” – Tämä lausahdus saatta tulla kenties esiin jakson trailerissa, mutta en paljasta vielä kuka sen sanoi…

Tarkemmin kannattaa siis lukea alkuperäisestä artikkelista, mutta tästä (ja muistakin spoilereista joita olemme tähän mennessä saaneet) päätellen luvassa on taas yksi sydäntäsärkevä, ihana, jännittä ja toiminnantäytteinen jakso, emmekä tule varmasti pettymään.

="font-size: 9px;">Tags:
Kommentit pois päältä artikkelissa 10 asiaa tulevasta ”The New Deal” jaksosta

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.
-


next in usa
7x14 - Moonlight on the Bayou
Käsikirjoitus: Caroline Dries & Brett Matthews
Ohjaus: Jeffrey Hunt
Ensi-ilta: pe 26.2.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)


next in usa
7x15 - I Would For You
Käsikirjoitus: Brian Young
Ohjaus: Mike Karasick
Ensi-ilta: pe 4.3.2016 - klo 20 (USA)
(Suomessa klo 3 lauantaiaamuyö)next in finland